Denna veckan är lite galen med övertid efter mina vanliga arbetspass, drejningskurs och kickoff och ingen tid till träning har jag hittat heller förutom den sen två veckor inplanerade padeltimmen på fredag efter jobbet. Klart det skulle gå att pressa in en halvtimme någonstans men jag väljer att vila då.
 
 Förra veckan var jag ledig torsdag till fredag och vi passade på att åka iväg lite. Så vi tog med bilen över till Åland där vi hade hyrt en stuga över helgen. Så det var idel sovmornar och mys framför brasan hela helgen. Så skönt och något vi båda behövde. Tankat energi och framför allt sömn.
 

 

 En dag ringde vi Mariehamns stad och bokade en bana badminton i en idrottshall. Perfekt semesterträning. Får se om räkningen dyker upp i brevlådan eller ej, det lät som om de aldrig fakturerat en privatperson i Sverige innan.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation