I morgon finns inte riktigt tiden till ett pass efter jobbet så jag måste få till det innan. Direkt efter jobbet ska jag förbi Danicahallen för att hämta ut nummerlappen till Tjejmilen som jag bara råkade anmäla mig till häromkvällen. Det var inne på den livliga gruppen för Stephs viktutmaning på Facebook som någon undrade vad vi skulle göra 6 september med en bild på hennes startbevis till loppet. David var där för några år sen och fotograferade bara på kul och har nämnt några gånger sen dess att jag borde springa det loppet då det verkade så trevligt. Jag kikade in på Tjejmilens hemsida och såg att det var 2 timmar kvar på anmälningstiden och vips så hade jag en startplats. Aldrig att det hade hänt utan utmaningen! Skoj! Planen är att hinna hälsa på en av de andra deltagarna i utmaningen där innan loppet. Blir kul!

Vet att det är lyx att ha ett gym i bostadsrättsföreningen. Vi betalar 1000kr per år per hushåll och det är riktigt fräscht där. Bra maskiner och fria vikter. Konditionsmässigt finns löpband, crosstrainer cyklar och roddmaskin. Benpress, benspark, benböj, chins i assist är några av maskinerna som finns där. Brukar vara lite väl busy om man går dit efter jobbet dock. Saknar när jag kunde gå dit mitt på dagen på vardagarna när jag jobbade skift. Har dock aldrig träffat på något där vid 06 så jag har hela gymmet för mig själv då, skönt!

Planen är att gå dit tills det öppnar vid 06. Jag har blivit en riktigt snoozer senaste tiden så jag tänkte lura mig själv och skriva om det här så man känner pressen och pallrar sig iväg. Borde lätt hinna med ett 45 minuterspass innan jag måste hemåt igen.

IMG_4926

Kanske ska lägga mig i sängen och försöka planera passet redan nu så spar jag in ytterligare tid i morgon. Vem vet, kanske jag somnar innan midnatt med. =)

 

3 Thoughts on “Morgonträning FTW!

  1. Bildbevis imorgon bitti…jag är fortfarande vaken när du kliver upp!!

  2. Vad roligt att du är tillbaka på bloggen. Hoppas du kom iväg till gymmet och lycka till på loppet på lördag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation