Jag lyxade till det med en semesterdag igår och maken och jag passade på att spela badminton på dagtid en vardag. Lyx! Annars är det endast helger som vi kan spela, det är alltid fullt på vardagskvällarna.

Vi gillar att spela badminton. David är mycket MYCKET bättre än mig, han har spelat med sin bästa kompis i över tio år. Så han anpassar spelet lite efter mig. Lyckades vinna ett set i alla fall. =)

badminton_140214

Efter en timmes spel var vi helt färdiga båda två men jag fick med mig honom på några övningar vid sidan av planen. Plankan, situps, ligga och cykla med benen.

Efteråt så gick vi hem längst Årstaviken. En otroligt grå och trist dag och regnet hängde i luften. Men en mysig promenad i alla fall. Sen avslutade vi dagen med att basta, vår bostadsrättsförening har inte bara ett gym utan öven en relaxavdelning med bastu. Så härligt!

promenad_140214

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation