Funbeat är ett bra verktyg att hålla reda på sin träning och sina kilometrar. Det ger en svart på vitt hur mycket man tränat. Kikade på statistiken från 2013 och den ser ut som följer.

3406 minuter träning totalt registrerat.
55 kilometer löpning.

Jag skrev i början av 2013 om hur mycket jag sprungit 2012 och lovade att 2013 skulle bli bättre. Det blev det inte. Jag har tränat ungefär hälften så mycket i tid som jag tränade under åren 2012 och 2011. Till och med tränat mindre på ett år än vad jag registrerade på de fem månader som jag registrerat träning i Funbeat under 2010. Inte bra. Som sagt, den ger en svart på vitt hur man skött sig.

Men 55 kilometer sprungna och 55 kronor har donerats till insamlingen 1kr/km.

1krkm

Läs mer om insamlingen på Cancerfondens sida eller på www.1krkm.se

4 Thoughts on “1kr/km 2013

  1. Pttess on February 4, 2014 at 19:46 said:

    Hej och välkommen tillbaka!! Du måste testa mina plättar. Mina lifesavers just nu. Lust att träna något? Börjar köra pass igen 1/4:)

    • Hej och tack!!

      Ska testa dem! Är det de senaste, bättre pannkakor inlägget? Behöver bara införskaffa jordnötssmöret.

      Jag har inte kvar medlemsskapet i SATS, när jag knappt gått dit på ett år så kändes det inte så försvarbart längre. Har ju både gym på jobbet och hemma i BRFen. När skaffar du egen firma och man kan ge dig stålarna direkt?! =) Men lycka till med passen, du hittar snart en ny vilsen själ som knappt vågar sig in bland maskinerna och de fria vikterna.

      Kram

  2. Pttess on February 8, 2014 at 16:35 said:

    Vem sa att jag inte skaffat en liten firma?;) O ja, det är bättre pannkakor jag menar:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation