För ett tag sen fick jag en kommentar på bloggen om att jag kunde hojta till om jag ville träffas och träna något pass ihop. När jag någon dag senare låg i soffan och tänkte hur jobbigt det är att komma igång med träningen efter att man haft ett uppehåll så skickade jag iväg ett mail om en träningsdate. Några mail fram och tillbaka och sen var ett pass bokat.

Hade nämnt det för några kollegor, att jag skulle på en blind date på gymmet. De skrattade och undrade hur vi skulle känna igen varandra. Om jag skulle ha en nejlika i handen och allt vad de sa. Så när jag fick ett mail av typen “Snart ses vi!” Så svarade jag vad jag skulle ha på mig. Svarta halvlånga tights, svart linne och håret i en tofs eller knut. Nämnde det för kollegan som skrattade ännu mer och sa “hur många passar inte in på den beskrivningen på gymmet?!” Haha! Helt rätt. Borde ju haft något leopardmönstrat linne kanske.

Tack Malin inne på justdo.se för att du skrev kommentaren om en träningsdate, utan den hade jag med 100% sannolikhet bokat av passet och åkt raka vägen hem till soffan idag.

4 Thoughts on “En träningsdate

  1. Haha, ja det hör ju inte till vanligheterna att gå på tränings-blinddates för mig heller. Men jag är glad att vi gjorde det, jag hade en fin träningsvärk efteråt som höll i sig hela helgen.

  2. Träningsdate är perfekt! Fler sådana! Ska kanske göra något liknande, fast jag har ju inte så många läsare i min region förstås som du har i din. Träning är bästa sättet att umgås, mycket bättre än att festa ihop enligt min mening 🙂

    kram, pernilla be

  3. Så nice med träningskompisar!

  4. Saknar dig och ditt skrivande!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation