Testade en ny vattensmak häromdagen. Försöker att bli bättre på att dricka vatten under dagarna på jobbet men om man inte har det tillgängligt så blir det verkligen inte av.

Testade Loka Vintersmak med smak av äpple och kanel. Inget som föll i smaken alls faktiskt. Smakade skumt. Tycker de flesta av LOKAs smaker är skumma när jag tänker efter.

På jobbet har jag en flaska som jag fyller med bubbelvatten ur en automat varje morgon när jag kommer. En bra dag så kanske jag dricker 1 flaska, 0,5 liter. En dålig dag har jag knappt rört den. De dagarna känns huvudet tungt när man går hem.

Har ni några tips på hur man ska få i sig mer vatten? Ställa mobilen på att vibrera till varje timme så man kommer ihåg det?

Har haft en lugn kväll hemma efter en riktigt tung vecka. Både David och jag har varit helt förstörda. Inget som en god natts sömn inte kan råda bot på hoppas vi.

Hej helgen, jag är redo för dig.

8 Thoughts on “LOKA Vintersmak

 1. Anna Maria on October 27, 2012 at 04:43 said:

  Jag dricker ett stort glas vatten innan jag kliver ur sängen. Ett likadant till frukost och ett till mina mediciner. Sen dricker jag efter schema på jobbet. Direkt när jag kommer, sen varje rast löpande under dagen. Så mitt tips är att göra ett dricksvhema och ställa mobilen att larma. Vad kul att du kommit igång igen, du var min inspiration när jag tog tag i min vikt!!

  • Tror nästan det är vad som behövs för att jag ska komma ihåg att dricka. Ett schema.

   Vad roligt att jag gav dig inspiration!! Det känns roligt att höra. =)

 2. Sussi on October 27, 2012 at 17:43 said:

  Jag har faktiskt lagt ner kravet att dricka vatten på givna klockslag för att jag “måste”. Jag testade helt enkelt att bara dricka vatten när jag är törstig och döm om min förvåning, jag blir faktiskt det och då dricker jag. Dessutom rätt mycket åt gången. Summa summarum, mängden blir förmodligen precis vad jag behöver och utan tvång. Känns mycket bättre! 🙂

 3. nä vet inte. jag är också rätt dålig på det. Man kanske kan dricka ett glas innan lunch och kanske ett vid annat tillfälle. Oftast när jag kommer på att dricka så är jag ändå törstig någonstans. Vet inte varför man inte kommer sig för..
  Jag gillar smakerna kokos och krusbär/päron. Bara päron går också an. Men jag håller med om att de är lite skumma de där smakerna. Ska det vara så svårt?

 4. Jag måste hålla med dig om att lokas smaker inte allas är goda.. Om jag inte dricker kolsyrat vatten, så burkar jag hälla i citron i vanligt kranvatten. Jag brukar dricka när jag känner för dig, tycker bara det blir fel när man ska tvinga i sig dricka. Jag har en 1,5l flaska i kylen, som jag har som mål att vara tom varje kväll! 🙂

  • Jag har en 0,5 litersflaska vid skrivbordet på jobbet men ändå kommer jag inte ihåg att dricka.

   Problemet när jag inte dricker är att helt plötsligt är klockan fem och jag har så ont i huvudet att jag förstör de första timmarna av ledighet efter jobbet. Så jag behöver verkligen det där vattnet. Jag behöver klura ut hur jag ska komma ihåg att dricka det bara.

   =)

 5. Jag dricker väldigt mycket vatten och för ett tag sen sa faktiskt en kollega till mig att jag måste minska på intaget för att för mycket vatten kan också vara farligt! Hur som helst så tror jag iaf att det handlar om en vana. Jag har också en vattenflaska på borden hela dagen men för mig är det helt natrulig att jag tar en klunk då och då. Försök att få in det i en rutin, t.ex. varje gång du lämnar eller kommet tillbaka till skrivbordet. En vana är inte helt lätt att få till men försök att koppla vattendrickandet till något annat som du gör under dagarna så är du säkert snart igång!!

 6. Jag är också dålig på att dricka. Har varit lite dålig på det hela livet. =) Mina föräldrar tjatade på mig som barn att jag måste dricka mer. Har liksom inte ens haft rutinen att dricka till maten. Och nu när man vill gå ner i vikt sägs det ju vara så viktigt att dricka vatten också. =)
  Vi får kämpa på att bli bättre på det! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation