Veckan har bara svischat förbi och jag kan inte fatta hur snabbt dagarna gått. Jag har helt lugnat ner mig på nya jobbet, känns inte alls jobbigt längre. Skönt. Tycker det är roligt att få göra något annat men samtidigt är det ganska jobbigt att sitta inne hela dagarna, van att kunna vara ute mer. Timmarna flyger dock förbi så jag hinner inte ens med att äta mellanmål, vips är det dags för lunch och samma på eftermiddagarna. Jag hinner bara tänka mellanmål men då är det redan dags att gå hem. =)

Veckans träning var OK, tre styrkepass och en timmes badminton. Armpasset igår känns ordentligt i armarna idag, triceps allra mest. Jag var lite hårdare mot mig själv igår och satte timern mellan seten så att jag inte skulle vila så länge. Tror inte jag vilar överdrivet mycket men ibland vandrar tankarna iväg och då blir det lite extra som jag ska försöka kapa ner hädanefter. Mer effektiv är målet.

Min arbetsgivare har skrivit avtal med SATS och i samma veva så har SATS ändrat uppläggen på deras kort så slutändan blev det bara några kronor dyrare i månaden att skaffa kortet som gäller i hela Stockholm så nu ska här testas gym. =) Startar i morgon med att gå direkt till SATS Arlanda efter jobbet. Där finns inga pass utan bara ett gymmet fria vikter och maskiner. Har inte varit där så det ska bli spännande.

Maten har spårat ur ganska ordentligt denna veckan. Frukost och lunch har gått bra men middagarna har varit de som inte gått enligt planen. Både jag och David har en massa som händer nu och vi orkar/hinner inte riktigt engagera oss och då blir det att vi faller tillbaka lite i ris- och pastamåltider.

Denna veckan ska jag styra upp middagarna igen.

Pepp till alla som läser!

3 Thoughts on “Vilken vecka

  1. Kul att du kan träna på alla SATS nu. Omväxling förnöjer 🙂 Och vilket fint gym ni har i brf! Ska nog ta lite bilder på vår källar-svett-håla 😀

    Pepp tebax!

  2. Va kul att få möjlighet att prova lite olika gym! Du får uppdartera oss om vilka du undersöker och vad du tycker om dom!

  3. Glad midsommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation