Vi har en ganska ny chef på vår avdelning. Även hon har haft sina duster med vikten genom åren och hon är väldigt peppande och imponerad när det gäller min viktnedgång. Under våren har även hon försökt gå ner i vikt, även om hon använder sig av en metod jag själv inte skulle ge mig på, heter den Rikshospitalets diet eller något liknande tro?

Förra tisdagen skulle halva gruppen sitta i möte hela eftermiddagen och när det var dags för fikapaus så togs det fram en liten låda med små söta cup cakes…


Ser ni vad hon hade tagit med till mig?! Hur snällt är inte det. Det hade helt klart varit svårt att hålla sig borta från en av de där rackarna om inte alternativet funnits där.

Tack för den chefen!! Tyvärr lämnar hon oss efter sommaren och vi återigen chefslösa… När vi väl får en ny chef så har den mycket att leva upp till. =)

4 Thoughts on “En omtänksam chef

  1. Vilken underbar chef. Det är verkligen omtanke om sina anställda de =)

  2. Å fy fasen va gott det ser ut! Cupcakesen menar jag då 🙂 Va fint att hon fixade ett alternativ till dig. Även om äpplet inte ens ser hälften så gott ut så är det lättare att stå emot om man har ett alternativ.

  3. PtTess on June 9, 2012 at 23:59 said:

    Tänk! Jag tycker äpplet ser asgott ut. När jag ser cupcaksen tänker jag bara margarin-eämnen och fejksmak. Hemmabakat är något annat;)

    • Elin on June 10, 2012 at 14:43 said:

      Det är du det. Jag tänker GE MIG!! =) Fast det är klart hembakt är godare. Jag gjorde dina muffins häromdagen och så hade jag i dem lite för länge… snyft. De blev inte så kladdiga som jag ville ha dem. Nästa gång ska jag passa bättre. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation