Idag fick jag till ett styrkepass för benen. Var ensam på bostadsrättsföreningens gym, alltid lika skönt när man är ensam där. Innan passet, benen här helt ovetande om vad som komma skall.

Är man mycket nyfiken så testade jag att filma mig själv i gymmet idag. Haha! Så snygg man är. Sen verkar det som om jag inte kan räkna ordentligt när jag är med på film, så koncentrerad på att försöka göra rätt och samtidigt se snygg ut. =) Klicka på länkarna så får ni se mig in action. Men lita inte på att jag gör helt rätt. Finns mycket teknik att fila på.

Först lite uppvärmning på löpbandet, en kilometer i lagom tempo. Lätta ben.

Sen väntade frontbox squat, frontböj samt benspark.

Det var här framsida lår liksom började darra och vägrade sluta vibrera resten av passet. =)

Sen följde marklyft och raka marklyft.

Då var jag rejält trött men kvar var utfall och vader på boll. För att sen avsluta med situps och sneda mage i romerska stolen.

Försökte springa ur det sista på löpbandet men det var så stumt i framsida lår att jag var nöjd efter en kilometer, varje steg gjorde ont för att musklerna var så trötta redan. =) Mycket nöjd gick jag med stapplande steg hemåt. Aningen svettig om magen. =)


När jag kom upp till lägenheten kikade jag ut från balkongen, lite extra nöjd över att ha kunnat tillbringa en timme i gymmet i stället för i kö på E4an. Gick galet långsamt hela eftermiddagen.

Nu väntar ännu en jobbvecka. Detta blir ju första hela dagtidsveckan, fick ju en mjukstart förra veckan med Nationaldagen som kom där mitt i och gav mig lite extra ledigt. Känner som alla andra att helgen gick förbi aningen för snabbt, hade gärna kunnat vara en extra dag.

2 Thoughts on “Benen fick sitt idag

  1. Åhh va underbart med ett gym i bostadsrättsföreningen!!! Det skulle jag gärna ha men vi är en förening med 20 lägenheter så det är nog inte helt lätt och få till :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation