Haha! Direkt efter att min utmaning tagit slut så känner jag ändå behovet av att ha något att jobba mot. Man är för rolig ibland. Så jag hoppar på Ellas veckoutmaning vecka 2.

Mest för att jag denna veckan inte fick till löpträningen och behöver en liten push att få till den denna veckan och sen ska jag till Sala och geocacha med bästa Malin på fredag så då vet jag att jag kommer få många kilometer gratis. =)

Gå och springa 7 mil. Jag tänker att jag ska få till det. Löpning, geocaching och fint väder på helgen som gör att vi nog tar oss till stranden kommer nog lösa det där automatiskt. Hoppas det i alla fall.

Klagofri vecka. Den blir knepigare. Men det är bara att försöka komma ihåg hur bra man faktiskt har det så funkar det med.

Nu sängen, i morgon väntar utbildning inför sommarens vikariat. Iiiihh!!!

PS. Min egna utmaning är slut och ändå ser mina matlådearsenal precis likadan ut. Mellanmålslåda nr 1, lunchlåda med tillhörande såslåda och mellanmålslåda nr 2. Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation