Det blev inte så mycket träning förra veckan. Ett uruselt löppass där jag knappt orkade nånting, två styrkepass och ett grymt PT pass.

Sen var det utmaningen jag hoppade på… Så långt från 7 mil man kan komma. Jag fick helt enkelt inte ihop det.

Men nu är det en ny vecka och den startas på ett bättre sätt, löpdejt direkt efter jobbet redan inbokad, träningskläderna är med och alla mellanmål ligger klara i ryggsäcken. Idag är det utbildning igen, knappt sovit något alls då huvudet snurrar av frågor och osäkerhet. Jaja, någon gång framöver hoppas jag att det går över.

2 Thoughts on “Veckan som var

  1. Det är inte så ofta man ser inlägg med sådana här ord hos dig. Men alla har dåliga dagar och det tycker jag är lite skönt att se. Men det är också härligt och se att kämparglöden är där iaf! Du är så bra tycker jag!

  2. Jag fick bara ihop 3,6 mil. Men sikta högt och komma halvvägs är helt okej för mig!

    Kram, Pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation