Hittade tillbaka hit via gamla länkar jag sparat. Glad blev jag när jag såg att det fanns nya avsnitt att kika på.

Del 1 hittar ni här och sen är det enkelt att klicka sig vidare till de andra avsnitten, kommer finnas totalt 7 avsnitt men endast 3 har sänts hittills så resten dyker väl upp lite pö om pö. I avsnitt 3 pratar de om olika GPSer ifall någon är sugen på en sån. Man kan även kika på program från tidigare år, tyckte de sa att detta var tredje säsongen av programmet. De tar upp lite allt möjligt om löpning, tävlingar, utrustning, kläder, teknik, program osv.

5 Thoughts on “Spring!

  1. Hej! Jag förstår inte varför du får fylla i kommentarsverifierng? Det finns inte när jag “test”-kommenterar min egna blogg :/ Skumt.

  2. Åh som jag skulle vilja komma igång och springa igen.

    Ha en fin dag Elin

  3. Tack för tipset!

  4. Elin on May 15, 2012 at 22:28 said:

    Nytt program ute nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation