Min numera föräldralediga kollega och kompis Malin har nyligen flyttat upp till Sala och i fredags hälsade jag på henne där. Irriterade start då alla tåg stod stilla på centralen pga strömförsörjningsproblem och efter över en timme försenings så rullade tåget i alla fall norrut.

Så kul att träffa henne igen! Och hennes lilla Billy! Vi hade köpt lunch på ICA, supergod sallad från plockstället. Älskar sån sallad, man kan ju liksom ta alla ens favoriter! Perfekt! Gick längst med några vackra dammar som på något vis hade haft med gruvan att göra tidigare.

Vädret kunde vi verkligen inte klaga på! Helt underbart varmt tyckte vi båda men inte tre månader gamla Billy.

På väg mot badet där vi åt lunch så hann vi spana efter en cache men lyckades inte hitta den…. irriterande start men vi var nog bara lite ringrostiga efter vintern uppehåll. Den tar vi nästa gång!

Sala var verkligen finare än jag föreställt mig, innerstan var mysig med sina gränder av hus av lite äldre stil, snygga kyrkor och mycket parker och grönt. Gillades skarpt!

Vi fick några Did not find cacher så jag får komma tillbaka igen så vi får ge dem en andra omgång. Några kändes det verkligen som om vi letade på rätt ställe och andra kändes det som att vi verkligen hade kikat överallt. Jaja, ibland får man liksom bara ge upp. Spanade kring Sala och som ni ser så finns det utrymme att verkligen fylla på statistiken där. Får komma upp en gång då vi siktar in oss på en sån trail. =)

Fyra glada gubbar där mitt i smeten, det var gårdagens skörd. =) Malin, vi har ju glömt bort att regga den där som vi hittade sist på Arlanda, den som Niclas stal! Får stanna på väg till jobbet på måndag och kika när det var vi reggade den. =)

Tack för en supertrevlig dag Malin, det får vi göra om snart!

 

4 Thoughts on “På besök i Sala

 1. fina bilder!

 2. Åh vilken härlig blogg du har! Du gör ett sånt fantastiskt jobb! 🙂

 3. Är de gröna pluttarna såna cacher? Är det som att orientera?

  Kram, Pernilla be

  • Elin on June 1, 2012 at 19:22 said:

   Japp, de är cacher. Ja, lite som att orientera fast utan att springa och cacherna är mer gömda än såna orienteringsgrejer. =) Jag använder en app och får där fram beskrivning, karta och ledtråd om vart den finns, andra mer seriösa geocachare använder sig av en riktig GPS för att söka efter cacherna, men dit har jag inte kommit ännu.

   kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation