Idag hakar jag på detta, har läst om det tidigare men sen har det fallit bort ur huvudet. Men idag blev jag påmind inne hos Suzan med bloggen I can rest when I’m dead. Jag kommer skänka 1 krona per kilometer jag springer. Det kanske inte blir supermycket men jag tänker att det blir något. Många bäckar små.

Klicka på bilden för att komma till insamlingen.

Jag har alldeles för många i min släkt och bekantskapskrets som gått bort på grund av cancer. De två senaste är de två tyngsta att tänka på. De var alldeles för unga och det gör ont i mig när jag tänker på dem, att de inte är här med oss längre.

Tänkte att jag skulle starta med maj men sen kom jag på att all löpning finns ju registrerad på Funbeat så jag kikar där och gör en retroaktiv insättning på året som varit hittills. =) Blev ju ingen vinterlöpning för mig i år så säsongen startade ganska sent. Men 70km har jag skrapat ihop i mars och april. Så 70 kronor har satts in till denna insamling på Cancerfondens sida.

Gå med ni med!

Länk till insamlingen på Cancerfondens sida. 

Läs mer.

 

2 Thoughts on “Jag skänker 1kr per kilometer jag springer

  1. Bra jobbat!

    • Elin on May 6, 2012 at 22:01 said:

      Tack tack! Såg att du också är med på den, ett skönt sätt att kunna tagga till ute i spåret när det känns trögt, att pengarna rasslar in till Cancerfonden. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation