Då var första dagen avklarad och jag sitter på tåget till nästa. Allt gick i ett igår och vips så var det dags att gå hem. Det var mycket korvstoppning av information men det blir det ju lätt. En del känns bekant från tidigare när jag satt i kassan och en hel del är helt nytt. Läskigast är helt klart telefonen, varför kan inte alla maila i stället?!

Kommer jobba med flex i sommar och det känns ju härligt, jobba in lite tid under veckan så man kan kila iväg lite tidigare på fredagen när det är lite att göra. Eller som David sa, jobba extra länge en regnig dag för att gå hem tidigare en solig. =)

Igår på kvällen så snurrade tankarna ordentligt så jag tänkte rensa dem lite med lite löpning. Då fick jag känna på hur det känns när det verkligen inte klappar med löpkänslan. Varje steg var tungt och jag fick verkligen kämpa ihop 6,4km och då sprang jag inte ens hela tiden. Men man får av kroppen lite av vad man ger den. Det blev löpning lite väl snabbt efter middagen och eftermiddags mellanmålet lyste med sin frånvaro.

Nu väntar en dag till med utbildning och sen tillbaka till två dagar i tryggheten hos min egen avdelning.

2 Thoughts on “Första dagen avklarad

  1. Väldigt sant. Jag vill helst vara helt tom i magen när jag springer, men risken är då stor att jag har noll energi. Mellanmål en-två timmar innan och middag efter passar mig bäst. Kul med nya jobbet 🙂

    Kram, Pernilla be

  2. Du är så duktig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation