Var riktigt orolig igårkväll inför vägningen, ville verkligen hoppa upp på vågen. Men att göra det på kvällen tycker till och med jag är galenskap. Så i morse när klockan ringde så kilade jag snabbt iväg till badrummet.

Minus 1,6 kilo! Vågen landade på 81,9.

Mycket nöjd. Bästa PT Tess meddelande att det fortfarande kan vara en hel del vatten som lämnar kroppen och jag la till att de tidigare vägningarna har gjorts 5 timmar tidigare på mornarna men ändå. Så himla nöjd. Då blev det genast lite lättare att tagga till inför en ny vecka.

Frukost intagen, snart beger jag mig till jobbet tidigare än jag behöver för att träna badminton med en kollega innan jobbet. =)

Ska försöka inte ställa mig på vågen denna veckan med… men shit vad svårt det är.

9 Thoughts on “Vägning vecka 17

  1. Härligt! Det är så mycket lättare att tagga till när man märker att det man gör ger resultat. Vad kul med badminton! Jag spelade när jag var yngre, men nu är det massor av år sedan sist.
    Kram

  2. Grattis! Skoj att det har givit resultat. Vet att du klarar av att inte ställa dig på vågen under veckan. Tänk vad roligare det är nästa vecka när du ställer dig och ser resultatet 🙂
    Kramar

  3. Härligt!! Åh badminton är kul, även om jag gillar tennis bättre. Men svårt att hitta någon som vill spela tycker jag. Kämpa på!!

  4. Bra jobbat tjejen. Imponerande.

  5. Wohoo!! Grattis!!

  6. sv: Mitt kludd och klotter är det inte många som förstår! 🙂 Jag körde bottennivån först, dvs 16 kg 50 rep, 20 kg 30 rep och 24 kg 20 rep. Sen mellan nivån; 16-25, 20-15 & 24-10 och sen översta… Men ma kan ju göra som man vill så klart! Suger bra i både rumpa, armar och grepp.

  7. Benita on April 24, 2012 at 08:35 said:

    Grymt Elin! 😀

  8. Sv: tack, men tänk att dessa dagar ska vaa så jäkla tuffa, känns fan värre än någonsin! Grattis till ditt fina jobb!

  9. Underbart! Jag är så glad för din skull 🙂

    Kram, Pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation