Ja, veckans träning är inget att skryta om men jag är stolt över att ha tränat båda dagarna i helgen efter att vi kom hem i fredagskväll. Igår följde jag med maken till badmintonhallen då hans vanliga spelpartner inte kunde och idag fick jag, trots att jag tidigare var placerad i kö, plats på BodyBalance passet på kvällen. Ny koreografi på det passet och jag gillade det, speciellt de övningarna när man ska öppna upp i höfterna, har haft väldigt svårt för de övningarna tidigare men idag var det nya övningar och de gick galant. En annan del som jag gillade bättre var balansdelen, har haft svårt för den som varit på förra koreografin.

Insåg att jag hade glömt bort att boka in mig på det bodybalancepasset nästa söndag och gick genast in på SATS appen i telefonen. 43e plats i kölistan. Ska bli spännande att se om jag kommer med eller inte. Tror det är 32 platser totalt så många behöver avboka för att jag ska få min plats. Återkommer om det under veckan så får vi se hur det blir på söndag.

 

2 Thoughts on “Veckans träning

  1. sv: tack! absolut. =) håller helt med. belöningarna kommer bli mer grejor som har med träning att göra och så 🙂
    kram och tack för en fin blogg!

  2. sv: och tack för ditt pepp!
    hmm visste inte ens att man kunde välja om det skulle vara en sån “kod”.. 😛 det är väl automatiskt?
    ska kolla upp det. hatar såna koder 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation