Äntligen fick vi ihop en date, jag och styvsystern som är mer som en kompis. =) I ondags blev det äntligen av att jag kunde komma och träna för henne när hon håller ett pass på F&S. Kände mig som en katt bland hermelinerna där med min SATS väska.

 Tåget tog mig till Uppsala och trots att jag inte bott i Uppsala särskilt länge, två och ett halvt år totalt kanske, så känns det faktiskt alltid som att komma hem. Det är något speciellt när man liksom hittar över hela stan, cyklat på alla gator.  

 Emma plockade upp mig vid stationen och sen bar det av till Ultuna. Ett ganska stort F&S och ganska nytt om jag inte kommer ihåg fel. Det är stor skillnad på att kunna bygga ett gym lite i utkanten av en stad, vilka ytor de kan lyxa till det med, och att klämma in ett gym i en galleria som där jag tränar. Tror SATS Liljeholmens grupptränigssal skulle få plats 6 gånger i salen där Emma höll sin klass. Sen fanns det ytterligare en sal till gruppträning. Och gymmet var luftigt och högt i tak.

 Jag var nervös för att träna för henne och hon var nervös över att jag var där och tränade. =) Önskar jag var ledare och fick ha såna snygga röda byxor! Emma har tränat stenhårt senaste månaderna, fick sin lilla Noel för 10 månader sen och alla graviditetskilon är puts väck.

Dagen till ära försökte jag matcha strumpor och linne! =) En stolt hög planka mitt i salen. Detta är innan passet. Efter passet var jag blöt av svett på både mage och rygg. Tänk att vissa rörelser fortfarande sitter i, det är nog en 7 år sen jag gick på Medelpass på F&S i Fridhemsplan sist. Köpte ju ett kort där en termin för 800:- och gick dit ett par gånger… Illa illa. Tur jag kommit en bra bit på väg sen dess. =)

Kolla vilka snygga färger de har på sina vikter i Skivstångspassen! Nu kommer jag för alltid tycka att SATS vikter är urtrista, helt i svart…

 

4 Thoughts on “Träning på Friskis & Svettis i Ultuna Uppsala

  1. PtTess on March 25, 2012 at 11:44 said:

    Om du vill ha de dör vikterna så får du ta dig till sats Sollentuna;)

  2. Pepp fr mig! Du ser mycket smal ut på bilden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation