Idag hade jag en träning inplanerad på SATS, jag var dock på kölista. 3½ timme innan passet skulle starta så kom mailet om att jag hade fått plats men då hade jag liksom inte tänkt att jag skulle få plats på passet så planeringen var inte på topp inför att träna. Jag var på andra sidan stan och behövde stanna till på ICA och handla, laga middag och äta middag innan passet. Jag vill helst äta 2 timmar innan träning för att inte få upp maten igen på passet. När jag kom hem med maten så kändes det redan kört. Hade det varit ett cykelpass eller core eller något så hade jag nog stressat i mig maten och sen begett mig ner mot passet med nu var det Crosstraining som jag var inbokad på och då är det ju mycket upp och ner, hopp och burpees. Så jag avbokade passet och tänkte att jag skulle gå till bostadsrättsgymmet i stället.

David stack iväg mot badmintonhallen med sin kompis och kvar var jag hemma. Fixade till några laxfiléer till helgens luncher på jobbet. Sen satte jag mig vid datorn och sen kom tankarna att jag kanske inte skulle komma iväg till gymmet i alla fall. Att jag kan göra det någon annan dag. Det var ju ganska skönt att vara hemma ensam, något jag sällan är.

Sen tänkte jag vad i hela friden är det för tankar. Det var en timme kvar som jag kunde träna på innan gymmet måste vara tomt. Så jag drog snabbt på mig trekvartsbyxorna och resten av träningskläderna och kilade ner till gymmet. Så skönt att inte behöva överdragsbyxor! Nästa gång kan jag nog jogga ner dit i linnet. =) Gymmet var tomt och jag hoppade snabbt upp på löpbandet och joggade i 10 minuter. Uppvärmd och klar så tänkte jag ge mig på ett benpass som jag gjort nyligen med PT Tess.

  • Marklyft 3 set
  • Raka marklyft 3 set med 30 sek planka på tårna mellan seten.

Sen stod jag och laddade för 20 burpees på tid när en kompis ringde. En kompis jag inte pratat med på evigheter. Så jag pratade med henne om allt och inget tills det var dags att gå hem igen. =) Avslutade med 10 burpees innan jag kilade därifrån, strömmen stängs av vid 21 och jag vill inte bli överraskad av att lamporna släcks när jag är där inne.

När jag gick därifrån så var jag ändå nöjd med mig själv. Nöjd att jag faktiskt gick dit när jag ville vara hemma. Nöjd över att ha pratat med kompisen som jag inte pratat med på länge. Nöjd att lite träning är bättre än ingen träning. I morgon är det löpning ihop med kompisen direkt efter jobbet. Får se om vi toppar resultatet denna veckan med. =)

2 Thoughts on “Det blev inte riktigt som jag tänkt mig

  1. Nu har jag hittat din blogg igen! DU är såå duktig så!! Kram Jessica

  2. Huvudsaken är att man gör det!

    Kram, Pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation