I förrgår tränade jag ViPR på lunchpasset. Kom dit och greppade tag om en sån där plastmanick som det stod 4 på, stod 6 på de andra och jag antog den jag tagit var den lättaste. Sen kom instruktören och förklarade att så var fallet.

Passet var jobbigt. Tungt för axlar, skuldror och hela övre delen av ryggen. Många knäböj och marklyft. Jag gillade det dock, skönt att ta ut sig. Det jag ogillade mest var när man skulle teamas ihop med en partner och göra några övningar ihop men det gick bra det med, jag fångade en annan tjej som stod och viftade med handen att hon var ledig. Det jag gillade mest var under maglåten när man skulle gå från liggande med ViPR grejen över huvudet, svinga upp den och sätta i fötterna under rumpan och liksom svinga sig upp till stående. Gillade att jag klarade det. =)

Många killar där för att vara ett gruppträningspass, annars känns det som om det nästan alltid är tjejer som dominerar på klasserna, här var det säkert över fem killar i alla fall. =) Konstigt när det var ett så pass tungt pass. Vissa killar stönade som om de höll på att dö under sista maglåtarna. De fick verkligen kämpa. Kul!

Dagen efter satt träningsvärken som en smäck i övre ryggen, skuldror, baksida lår och rumpa. Bra bra!

4 Thoughts on “ViPR

  1. Det verkar spännande. Lite som ungersk säck eller vad det heter, eller! Det är en långsmal säck med snören i ändarna som man gör en massa övningar med. Kul med nyheter, och kul när man känner att man klarar av det. Då får egot lite boost också 🙂

    Kram, pernilla be

  2. Låter spännande, jag vill testa det passet men det är alltid sån kö…får vänta ut det ett tag till.

    • Testa och se om du kommer med! Är säkert många som avbokar med, kändes inte fullt på klassen jag gick även fast det varit kö.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation