Ibland händer det att någon annan människa tycker att denna bloggen är inspirerande och bra och nu har jag haft turen att inte bara en utan två gånger fått denna fina utmärkelse.

Tack kära Therese och Tess!

Meningen med den här awarden är att sprida kännedom om mindre, men läsvärda, bloggar. När man får awarden tackar man personen man fått den av, länkar samt skickar den vidare till fem stycken andra bloggar.

Jag skickar den vidare till följande bloggar

 • Lillkarlsson – you go girl!
 • Vikten av
 • Malin med bloggen Just do it!
 • Nina som imponerar genom att ha gått ner 25 kilo på mindre än ett år!
 • och sist Malin på jobbet som lyckats gå upp en massa kilon senaste 8 månaderna men snart så genomgår hon någon slags mirakelkur och går ner 3-4kilo i ett nafs. =)
Ni behöver verkligen inte skicka den vidare. Jag är en sån kedjebrevshatare så känn ingen sån press. Jag ville bara säga att jag gillar era bloggar!

Sen vet jag inte riktigt vilken mer som jag ska tipsa om. Läser många bloggar om träning och vikt, några bra och några bättre men de flesta är stora och har redan massor med läsare. Länkar till några av dem hittar du under rubriken Inspirationsrundan i sidebaren till höger, länge sen jag uppdaterade den dock men favoriterna finns kvar!

3 Thoughts on “Award

 1. Den awarden är du verkligen värd 🙂

  Kram, Pernilla be

 2. Tack! Va glad jag blir 🙂

 3. Oj hur missade jag detta?
  Trevligt, tack!
  och bock.
  🙂
  (ps. du är helt klart värd din med!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation