Idag var det inte så roligt att ställa sig på vågen. Trots att jag tycker jag skött mig bra och fått in ovanligt mycket träning så visade vågen plus. Visst, bara två hekto och det överåts lite middag igår kväll. Men ändå ett plus… och inte kan jag kolla om det var en tillfällighet förrän på lördag, då jag jobbar morgon denna veckan och jag går upp mitt i natten, vågen är inte nådig då…

84,2 kilo (+0,2)
BMI 26,6
Kvar till mål 6,2 kilo

Nya friska tag med mat och träning! Två godisfria veckor har passet och det känns mycket bra. Inget överdrivet sug har jag ännu känt.

15 Thoughts on “Veckans vägning vecka 3

  1. Det var ett tag sen jag var här men va kul att se hur hängiven du är! Men jag är ju lite sugen på och se bilder hur du ser ut! På den lilla bilden på dig i rosa topp så ser du ju ut att vara i kanonform!

    • Ja man blir ju liksom tvungen att vara hängiven när det är så segt här på slutet. Skam den som ger sig. =) Ska försöka få in några fler bilder i bloggen, jag lovar! Det är nog en väldigt förlåtande vinkel som den bilden är tagen i. =)

  2. Keep up the spirit!

    Pepp fr mig!

  3. Men du, 2 hekto är ju bara ett toalett besök ju. Tänk inte på det. Du är ju super duktig, jag hoppas att vi snart ses på SATS Liljeholmen 🙂

    Ja hur kan dom ligga så? en annans höfter hade ju gått av…haha. Å limporna är grymt goda, jag brukar slänga i solrosfrön och linfrön i mina. Toppen.

  4. 2 hekto är ju ingenting. Vet med mig själv att det kan variera rätt så bra så stirra dig inte blind på siffrorna. Det är alltid mycket lättare att säga det till andra än till sig själv.
    Kramar

    • Visst är man klok när man pratar med andra. =) Önskar man själv kunde ta till vara på bra saker man säger, som att man inte ska ställa sig på vågen så ofta. Egentligen vill jag väga mig mer sällan men jag hoppar ju upp på vågen varje dag även om jag bara registrerar vikten en gång i veckan.

      KRAM KRAM

  5. Härligt att du klarar dig från godissug! Själv har jag precis börjat med lchf och jag känner inte heller sug än så länge, helt otroligt då jag konstant varit sugen på något innan haha.
    Kämpa på! 🙂

    • LCHF känns så svårt när man inte äter kött. Men vet många som mår väldigt bra med den kosten. LYCKA TILL!
      Pepp til dig!

  6. PtTess on January 17, 2012 at 22:54 said:

    Ge dig inte!! Drick mer på morgnarna! Minska lite på saltet! Framförallt, träna på:)

    • Inte ge sig. Check!
      Dricka mer på morgnarna. Försöker.
      Minska på saltet. Men det är ju så gott? Ska försöka. =)
      Träna på. Inte alls check, skriver hon med snor och tårar rinnande ner för kinderna… Är inte ledsen utan såna tårar som liksom bara dyker upp när man är förkyld.

      Suck.

  7. sv: tack snälla! ja det är sånt som jag hoppas att de ska kunna hjälpa mig med också 🙂 vet ungefär vad jag borde och inte borde äta, men det är storlekarna som förvirrar mig 🙂 Kram!!

  8. Peppkram till dig 🙂
    Önskar dig en fin dag

  9. Malin on January 19, 2012 at 16:39 said:

    För lite godis 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation