Det kändes bra fram tills mitten av veckan. Jag är ju en sån som väger mig varje dag och noterar det på en kalender på insidan av badrumsskåpsdörren. Sen bestämde sig mig kropp för att protestera lite och jag var tvungen att mota bort eländigheterna med lite läkemedel som liksom stoppar upp allting… Så tidigare i veckan såg det bättre ut men idag på själva vägdagen så får jag nöja mig med ett lite mindre minus jämfört med andras jätteminus efter denna klassiska rivstartsvecka.

84,0 kilo (-0,5)
BMI 26,5
Kvar till mål 6,0 kilo

Nöjd ändå, jobbat bara kväll denna veckan som varit och maten blir lite lidande då, svårt att få till det med tiderna och mellanmål. Hur har det gått med resten av utmaningarna då?! Jo, godiset har det varit lugnt med, inget sug alls. Det jag är mest rädd för att jag liksom ska glömma bort hela förbudet och en liten godisbit ska slinka ner innan jag ens hunnit reagera men den dagen den sorgen.

Träningsutmaningen har det också gått bra med även om jag inte lyckades hela vägen fram. Pratade med PTn om just detta att man måste vara lite flexibel med hur många gånger i veckan man ska träna. Tidigare hade jag orken och lusten att träna 5-6 gånger i veckan men nu på vinterhalvåret så känns det jobbigare och då som denna veckan som jag just haft, när jag med nöd och näppe orkar upp så att jag kommer i tid till jobbet så är det svårt att hinna och orka med träningen som jag vill. Men då får jag inte tappa suget bara för att jag inte orkar lika mycket som tidigare. Bättre att utgå från situationen som den är nu. Veckan när jag jobbar 50 timmar och alla pass är kvällspass så ska jag var nöjd med två pass. Två pass var vad jag fick till denna veckan. Jogging och PT- träning. Men planen var att hinna med jogging och två pass. Kommer klara det bättre denna veckan som kommmer! 30 timmar dagtidspass. =)

Redo för vecka 2!

 

6 Thoughts on “Vägning vecka 2

  1. Två pass när du jobbat 50 timmar är kanonbra! Jag jobbade bara 3 dagar förra veckan så givetvis hade jag tid att träna extra mkt. Det går upp och ner hela tiden, så länge det inte går mer än en vecka mellan träningarna ska man inte oroa sig. Din ork kommer tillbaka 🙂

    Kram, Pernilla be

    • Tack för peppen! Det behövs! Det är svårt att inte jämföra med de veckor som jag jobbar lite, eller förra året när jag verkade klara av att träna hur mycket som helst.

      KRAM KRAM

  2. Du har ju haft en bra vecka ändå, och att jobba kvällar (och nätter) stökar då till det mesta.

    Men vet du, jag skulle ju inte äta godis jag heller, men nu inser jag att den där chokladbiten som slank ner i eftermiddags var just godis! 🙂

    • Så kan det gå! Jag blev bjuden på fika på jobbet i helgen och hon som bjöd nämnde skumtomtar och det första jag tänkte var ” oh vad gott det ska bli med en skumtomte” och det enda som stoppade mig var att det inte var de äkta skumtomtarna utan någon annan konstig variant, då kom jag på att jag ändå inte skulle äta godis. Det var nära ögat!

      Kram kram, tack för peppen!

  3. Vi vet ännu inte om boendesituationen, jag tror inte huset blivit sålt. Vi har mailat och frågat, men inte fått svar ännu. Och jag har tur som kan träna, men jag hade också gärna haft ett jobb istället också.

    Kram

  4. Bra resultat! Att få ihop träning, matplanering och oregelbundna arbetstider är inte lätt. Jag tycker att du gör det jättebra!
    Du har fått en award i min blogg.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation