I början av veckan kände jag att jag hade lite lite om i halsen. Jobbade i två dagar men sen tog det stopp, sjukskrivning igår kväll, troligtvis en dag för sent som vanligt, att jag aldrig lär mig. Så nu hittar ni mig i soffan och kikandes på Biggest loser. Så här ser jag ut.


Feberblanka ögon som tårarna rinner ur, söndersnyten näsa och torra spruckna läppar. Sexigt så det skriker om det. Så träningen denna vecka ligger på NOLL. Tog ikväll en liten promenad runt kvarteret för att överhuvudtaget komma ut idag och jag känner mig helt slut efter den.

När jag blir frisk så ska jag bli bättre på att uppskatta att jag är just det, frisk.

16 Thoughts on “Hej förkylning!

 1. Krya på dig! Kram

 2. Krya på dig! <3

 3. Hoppas att du kryar på dig snabbt. Aldrig roligt att bli förkyld, du får dricka mycket honungste och ta det lungt 🙂
  Kramar

 4. Usch usch så tråkigt. Speciellt när man börjat komma igång och så kommer en sån käpp i hjulet.
  Krya krya!

 5. KRYA PÅ DIG!

 6. Tack alla! Känner mig bättre idag. Ni vet när man liksom orkar ta på sig BH och jeans. Haha! Tidigare var det hängtuttar och mjukisbyxor. =)
  KRAM

 7. Du har fått en Blog Award från mig.
  Kolla här: http://www.partypinglan.se/11151/
  Kram T

 8. Ååh stackare, krya på dig!

 9. Hej

  Hittade hit via “Mysmasken” och totalfastnade. Jag läser och läser och läser. Det bästa av allt att jag blir sjukt peppad att ta tag i min vikt nu. Står på 96 kilo och det klär inte mina 175 cm. Laddade ner ett par appar som du tipsade lite om här i bloggen, och nu jäklar!!

  23 kilo ska bort, det är mitt slutmål. Den här bloggen, hamnar helt klart i mina favoriter. Vilken inspiration!!

  Hoppas din nedriga förkylning släpper greppet om dig snart!

  // Maria

  • Hej!

   Välkommen hit! Åh vad glad jag blir av att läsa din kommentar, precis vad jag behövde höra!

   Förkylningen är nästan helt borta, känner mig bara lite trött men det är ju nästan allmäntillståndet så här i vintertider så kanske förkylningen redan är helt borta.

   Massor med pepp till dig och lycka till med din viktminskning!

 10. Krya på dig!

 11. Usch för o va sjuk! Hoppas du snart mår bättre igen!!

 12. Re: Det är fyra pass styrka och varje gång kör jag igenom 1 del av kroppen. Och på sista passet kör jag alla 🙂
  Sen är det löpning 1 gång i veckan och promenader varje dag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation