Idag fick jag ett sms som gjorde mig riktigt glad. Har inte fått något sådant innan så antingen har de börjat med detta nyligen eller så har mina tidigare donationer gått till spillo. Jag väljer att tro det är det första alternativet.


Kändes så roligt att veta att det faktiskt var mitt blod som använts. Jag såg framför mig hur jag räddat något liv på ett barn eller en nybliven mamma. Det gjorde att just denna gång jag lämnade blod, med den ganska inkompetenta sköterskan som grävde runt med nålen i armen som om det vore en gryta, inte känns lika jobbig.

Sen träffade jag maken och stolt visade jag upp smset och hans svar var att han hoppades jag inte räddat livet på någon mördare. Vissa går genom livet lite mer negativa än andra.

8 Thoughts on “Ett sms som gjorde mig glad

 1. Hihihihihi jag är inne på ditt spår där 😀

 2. PtTess on November 9, 2011 at 20:33 said:

  Haha;) ge din man lite extra b12;)

 3. Haha, det var nog en mamma eller bebis 🙂 Mycket trevligt initiativ från blodcentralen.

  Kram, Pernilla be

 4. Vad fint gjort av dig! Förstår att du blev glad:)

 5. sv: vaaa neeej!!!! Blossom Magazine som är så himla BRAA!! ÅÅH vad ledsen jag blir :'(

 6. Nej jag har inte testat så himla mycket faktiskt. Jag har ingen mixer så det går inte göra smoothies. 🙁
  Men muslin äter jag och mitt algpulver klarar jag mig nog utan.

 7. Åh häftigt! Måste fråga här om de skickar ut sånt… grym idé! Peppar en ju ännu mer att ge blod!

 8. Ooh, vilket härligt SMS! Jag vill så gärna ge blod men kan inte 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation