Ojojoj. Kände ju redan igår att PT passet skulle kännas ordentligt. Mobilen väckte mig i morse och jag låg kvar i sängen för att kika mail och FB och allt det där andra nödvändiga ni vet. =) Orkade knappt hålla upp mobilen så jag kunde läsa. Så som en annan pensionär så la jag mig på sidan och liksom bullade upp mobilen på en kudde och låg så och läste. Kändes inte så värst starkt och piggt. Haha! Nu har jag varit igång i några timmar och nu börjar det kännas bra. Känns så skönt att om jag spänner ryggen så känns det massor där där jag i våras hade snygga ryggmuskler. De ska tillbaka!

Morgongröten blir nu spetsad med jordgubbsproteinpulver, inte lika gott som vaniljen men helt OK. Måste ju få slut på jordgubbspåsen på något vis och dricka den vill jag inte. Tillbaka till chokladen när det gäller drickandet. Vaniljen kan få stanna som grötprotein.

 

40gram av en blandning av fiberberikade havregryn och rågflingor, lite salt, några russin och 200gram vatten. In i micron full effekt i två minuter. Rör ner proteinpulvret och ät med mjölk. Mums! Står mig i flera timmar på denna start. Enklare att väga grejerna än att mäta, mindre slabb, mindre att diska. =)

Nu väntar jobbhelg. Först bästa fredagen på jobbet med Malin. Sen två vidriga dagar till, avskyr kvällshelgen, man ser så lite av maken då… Man vaknar, ligger och drar sig eller går till gymmet, sen jobba, hem och kanske kolla på en serie och sen sängen och så allting en gång till dagen efter. Trist. Tur den bara är var 7e vecka.

5 Thoughts on “Dagen efter

  1. sv: förstår absolut vad du menar! har inte körkort dock, och kommer inte ta ett på minst 1 år framföver, så dessa är för föreläsningar framför allt eftersom jag ser så sjukt dåligt när jag ska skriva av det läraren skriver på tavlan 😛

  2. Blogga blogga bloooooogga! 🙂 Jag saknar dina inlägg.

  3. Vad duktig du är Elin. Mina ryggmuskker lyser med sin frånvaro., Inom sinom tid skall dem få den äran att komma åter. En sak i taget är dock min melodi för tillfället.

    Kram

  4. Visst är det smart att ha proteinpulver i gröten för att den ska bli proteinrikare!

  5. Kom igen och blogga, Elin! 🙂

    Jag ahr också tjuvstartat med ett godisfritt kvartal. Men kör på offentligt från 1/1!
    Sockeravvänjning is the shit.. 😀

    Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation