Kul att makens inlägg blev så poppis. Är man mer nyfiken på honom så hittar man hans blogg här, vill man bli fotograferad av honom så hittar man hans kontaktinformation på hans hemsida här och ifall man har en väldigt konstig musikstil och har ett spotifykonto så uppskattar man nog hans musikblogg här.

Själv är jag mitt i jobbhelgen och det känns skönt att det bara är en dag kvar. Längtar efter att få vakna utan alarm, tisdag kanske det händer. Nu laddar jag inför en kväll framför TVn. Det händer inte ofta att jag tittar på TV. Praktiskt taget aldrig. Det är väl egentligen bara fyra program som jag bryr mig om. Missar inte Bonde söker fru. Inte heller Let´s dance. Men i år har de verkligen lyckats när de prickat in både Så mycket bättre och Downton Abbey på samma kväll och i perfekt anslutning till varandra. Underbart! Så ikväll hittar ni mig 20:00-21:30 på TV4 och 21:30-22:30 på SVT 1. Vilken tur att det är i natt som vi ställer om tiden för annars är 22:30 aningen sent när jag ska upp 04:15 i morgon. Men vips så är ju klockan bara 21:30 och då är det inte så farligt längre. Härligt!

Nu mot spisen, vatten ska kokas, teklämmor fyllas. =)

4 Thoughts on “Lördagskväll med bonustimme

  1. Du har alldeles rätt om mornarna, man vänjer sig. 😀
    Hoppas du och David får en myskväll nu!

  2. Kristina on October 30, 2011 at 12:56 said:

    Också sjukt nöjd med extra timmen inför kvällspasset. I timmes extra mys med maken, god frukost levande ljus och flera avsnitt av ny för oss kriminalserie. Ska nu ta mig an kvällspass sen blir det härligt ledig dag imorgon med dig och Hanna 🙂
    Kram kram!

  3. Re: Tack för peppen! 🙂 Hoppas du mår bra och vi borde snart ta och ses!

  4. Sv: Tack så jätte mycket Elin!! Hoppas du också får en härlig dag 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation