Hur bra ser det här ut?! Hur jag önskar denna förkylning kunde försvinna och jag vill aldrig se den igen. Jag är så less. Ingen träning i helgen heller. Vågen visar lite uppåt men konstigt när man knappt rört sig utanför lägenhetens väggar på en vecka. Har verkligen tagit det lugnt. Någon promenad om dagen men inget ansträngande. Självklart blev maken också dålig. Nästan oundvikligt när man bor ihop.

10 Thoughts on “Träning vecka 37

 1. Jag förstår att du börjar ledsna på förkylningen, du har väl varit sjuk i snudd på flera veckor?

  Förhoppningsvis har du i alla fall kunnat läsa, ta det lugnt och må bra på andra vis.

  • Inte riktigt så illa ännu. Började känna mig dålig förra fredagen. 9e dagen nu. I våras så var jag krasslig i 1.5 månad… Vill ju gärna att det går över fortare än så denna gången. Har absolut tagit det lugnt, läst, härjat på internet, myst.

 2. Krya på dig. Hoppas det går bra för din rivstarts-vägning imorgon =)

  • Tack! Går nog inte jättebra skulle jag tro… Ska försöka mig på att gå till jobbet i morgon och jag börjar 06:00 så det är invägning klockan kvart över 4 i natt. Wish me luck!

 3. Krya på dig, ofrivillig träningsvila är aldrig kul

 4. Tack snälla, fina Elin för din kommentar!!!

  Vilka jättebra tips! Både med anti-lösgodiset, köpa en färdig påse istället och att börja morgonen med motion! 🙂 Jag vill inte gå tillbaka till Xtravaganza igen, dels för att jag inte har ekonomin, dels för att jag inte tyckte jag fick så bra stöd (men det gäller nog Södertälje och inte XV i stort). Men VV kan jag tänka mig att prova 🙂

  Peppkram!

  • VV hjälpte mig med portionsstorlekar och deras slagord är ju ganska givet, man kan äta allt men inte alltid. Det är lite så jag vill leva mitt liv, äta nyttigt och motionera regelbundet samtidigt som jag vill kunna unna mig utan att låta det gå överstyr. Pepp till dig!

 5. Sv: Då är det nog inte samma Pärla, “min” borr norr om Stockholm 🙂 Har en blogg som heter balanceinsideout men har inte skrivit på ett tag 🙂

 6. Sv: haha jasså vad roligt 😀 Hon och jag sprang ToppLoppet ihop förra hösten och sen dess har vi träffats några gånger till och framför allt pratat timmar i telefon 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation