Jag kände det i går kväll. Att något trist var på gång. Hade lite ont i halsen när jag svalde men jag tänkte att det kanske på något mirakulöst vis skulle kunna försvinna tills i morse när jag vaknade. Men icke. Det är värre idag. Riktigt ont i halsen och huvudet känns tungt. Snorigt. Trist. Jag som hade en date med en Arlanda-kompis att springa 7km efter jobbet. Nu måste jag ställa in. Vill komma hem och bli ompysslad av maken. 8 timmar tills jag får gå hem från jobbet. Nedräkning pågår.

14 Thoughts on “Sjuk

 1. Åh nej! Det är så irriterande och frustrerande att när man kommit igång och kör sin träning som bäst att bli sjuk! Hoppas det är en kortisförkylning och att du är på g snart igen! Kryapådigkram!

  • Åh det hoppas jag med. Känns inte så ännu men det kommer väl. Så trist att avboka träning för att man är sjuk….. Grrr…. Kram kram på dig med.

 2. Usch vad tråkigt, krya på dig!!

 3. PtTess on September 10, 2011 at 11:59 said:

  Stackars! Drick mycket, gärna grönt te! C-vitaminbrus, apelsin, gurgla med saltvatten o vila så är du snart på banan igen:) heja heja

  • Drick mycket, check!
   Grönt te, glömde köpa det…
   C-vitaminbrus… tycker det är lite småäckligt…
   Apelsin, check!
   Gurgla med saltvatten… testade och det var verkligen snuskigt. =)
   Vila, check!

   Kämpar på men skulle gärna se en förbättring idag. Avskyr att vara sjuk! Less.

 4. Hej Elin,

  Åhhh vad glad jag blev när jag hittade hit igen 🙂 Kul att du fortfarande är så taggad med träningen!!! Härligt! Vet inte alls om du kommer ihåg men vi hade lite bloggkontakt när vi båda räkna propoints 😉

  Vill bara säga hej och på återseende nu när jag hittat dig igen 🙂

  Kram

  Ellinor alias Elliekaramelli
  http://www.ettlivibalans.blogspot.com

  • Hej och välkommen tillbaka! Känner igen ditt namn i din mail, kikade bland gamla kommentarer och då kom jag ihåg din gamla VV-blogg. =) Kul att du hittat tillbaka hit! Lägger till dig bland bloggarna jag följer så jag kan hålla lite koll på dig. =)

   Kram kram

 5. Det verkar vara många som är sjuka nu, oavsett om de har barn i skolan eller inte.

  Hoppas du blir av med eländet snabbt!

  • Ja det är väl alla som kommer tillbaka från semestern och alla barn på dagis igen som blandar ihop alla basilusker… Tack!

 6. Uh, stackare! Krya på dig! Kram

 7. Krya på dig! Jag har också varit sjuk några dagar och har inte tränat alls men imorgon är jag sugen på att springa en kort runda, väldigt sakta. Har verkligen träningsabstinens.

  Kram, Pernilla be

 8. Madelen on September 11, 2011 at 12:28 said:

  Då gjorde du rätt i att vara hemma idag då. Krya på dig nu 🙂

  • Tack du! Kände mig eländig i morse så det var rätt beslut. Jag är så dålig på att sjukskriva mig i tid, hoppas jag blir bättre fortare nu. För det kommer ju märkas på i lönebeskedet! Tack för att du jobbade i stället för mig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation