Idag var jag ner och handlade på ICA. Där mitt bland grönsakerna och frukterna såg jag detta.

Jag absolut älskar satsumas och har inget stopp när det gäller hur många jag kan äta. Mums. Maken tycker om dem med. Jag kunde inte ens stoppa honom från att äta en när han kom hem och vi skulle äta middag om cirka 2 minuter. De var perfekta. Sura och dana.

Jag är fortfarande förkyld, snorar mindre men har nu en otäck hosta i stället. Har ont i magen av att snyta mig och hosta i flera dagar nu. När jag kom hem efter turen till affären så var jag helt slut. Snälla, kan jag inte få vakna upp i morgon och känna mig lite pigg?

One Thought on “På mitt ICA

  1. Satsumas kan man äta huuuur mycket som helst av! Tummen upp att det är dags för dom =0) Tummen ner för förkylning. Krya krya krya!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation