Jag blev ompysslad av maken när jag kom hem efter jobbet i lördags, ett varmt bad stod upptappat med någon badboll med örter i som han hittat i skåpet. Kärlek. Trots att jag kände mig urusel så tänkte jag åka till jobbet på söndagen men som tur är har jag en klok och övertalande make som sa åt mig att vara hemma från jobbet. Tack Madde för att du jobbade i stället för mig! Tack vare detta hoppas jag nu att jag kommer bli frisk snabbare än kvickt och inte som i våras gå förkyld i 1,5 månad…

Idag har jag gjort NADA. Badat. Lyssnat på ljudbok. Kollat bloggar. Följde med maken till affären för att få lite friskluft. Lyssnat på regnet. That’s about it. Ja just ja, snytit mig 700 gånger har jag också hunnit med. Nu är jag ledig i två dagar och jag hoppas jag är kry sen.

Träningen innan jag blev sjuk var bra, hade jag vetat jag skulle bli sjuk så hade jag joggat i stället för haft vilodag i tisdags. Men då var jag ju frisk som en nötkärna.

Så detta är första veckan som något av målen sprack, skulle ju ha joggat i lördags efter jobbet. Men det kommer flera veckor, nu ligger fokus på att bli friskt.

2 Thoughts on “Mer sjuk

  1. Du får krya på dig så låt dig nu bli ompysslad riktigt mycket och ta det lugnt! Du kan ta tag i träningen igen när du mår bättre.
    kramar

  2. Krya på dig bästa Elin!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation