Dag efter dag så plingar det till i mobilen, påminnelser om träningspass. När jag bokat in mig på ett pass så lägger jag in passen i telefonens kalender med påminnelser 1 dygn före passet och 2 timmar före passet. Dygnet före så jag påminns om vad det är som komma skall och 2 timmar innan som en påminnelse att jag borde äta något mellanmål innan träningen.


I morse påmindes jag om att min plan att klara milen spruckit. Andra veckan utan löpning…

Dag efter dag så påminns jag nu i stället om att avboka alla träningspass. Är så less på att känna mig så här orkeslös. Jag har ännu inte avbokat helgens pass, på fredag kväll har jag varit dålig i en vecka och någon måtta får det vara. Klart jag avbokar om jag mår dåligt men i morgon vaknar jag och allt känns bra. Ingen snuva. Ingen hosta. Ingen känsla av att jag inte skulle orka ta trapporna upp till lägenheten.

6 Thoughts on “Avbokar pass efter pass

  1. Krya på dig!! Verkar vara någon “trött-sjuka” som går, vet flera stycken som saknar ork men är pigga i övrigt…

  2. Sv: hehe typiskt! Vilken tur att jag kunde påminna dig 🙂 Onsdagar kl 20, på 4:an, är det Bonde söker fru som gäller 🙂 Var bara andra avsnittet igår (pinsamma speed-dejter) så du har inte missat så mycket. Tur att tv4play finns också 😉

    Jag följer Ensam mamma söker och Bonde söker fru, men annars brukar tv:n stå på i bakgrunden så missar jag inget 😉

  3. SV: Tack va glad jag blir!
    Åh, då ska jag nog se till att få in lite fler gyminlägg 😉

    Tack för kommentaren!

  4. Dumma förkylningssjukdomar och dom som går på hösten upplever jag vara så väldigt långdragna=/ Men snart så, snart så är du på banan igen!!!

  5. Det är då trist att vilja träna men inte kunna 🙁 Tänk när sjukdom var den bästa anledningen att slippa träna! Det var ett annat liv 🙂

    Krys på dig-kram, Pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation