Jag kommer ihåg när jag inte ville ha åtsittande kläder när jag tränade. När jag sa och säkert skrev här i bloggen att jag inte skulle skaffa tights och andra tajta linnen att träna i. Kommer extra väl ihåg när Camilla skrev en kommentar om att när jag väl har testat att jogga i ett par tajta byxor så kommer jag inte gå tillbaka till fladdriga byxor. Sällan tänkte jag. Sen testade jag ett par på Intersport och de fick följa med mig hem. Sen dess har jag nog inte haft ett par sladdiga byxor på mig. Känner mig mycket säkrare i att ha tajta kläder nu, plus att det är roligare att se sig i spegeln på bodypumpen, se hur armarna tränas och se att tekniken sitter.

Plus att det är så roligt att ha lite färg på sig när man tränar. Inga svarta linnen och t-shirts här inte. Det här var outfiten häromdagen när jag sprang runt Halmsjön vid Arlanda. Etirel-linne från Intersport. Sport BH från Casall. Byxor från Nike. Strumpor från Gococo och skor från Adidas. En blandad kompott. Just ja, pulsklocka från Garmin. =)

Så lova mig att nästa gång du handlar träningskläder, testa de tajta byxorna om du inte redan kör med såna och köp något linne med FÄRG. =)

 

9 Thoughts on “Träningskläder

 1. Jag håller med dig om att dessa tighta är oslagbart bäst när man tränar. Jag kanske är lite töntig, men jag tycker att det är roligare och lättare att träna med snygga kläder. Det känns mer på riktigt då 🙂

  Kram till dig Elin

 2. Du är snygg i dina träningskläder också!
  Visselvissel 😛

 3. Jag håller med, det är smidigare med tighta kläder som inte är i vägen och så ser man sig själv mycket tydligare!

 4. Jag håller med dig helt. Jag brukade gömma mig i lösa svarta byxor och en alldeles för stor svart t-shirt. Men nu är det tajta byxor och färglada toppar som gäller. an blir ju så mycket gladare och jag känner det som att jag är en “riktigt” träningsmänniska när jag har snygga riktiga träningskläder. Jag kommer ihåg att jag läste ditt inlägg när du hade köpt tajta byxor och det var det som fick mig att våga ta steget 🙂 Kram

 5. Visst är det så! Även om jag inte har supertights à la 80-talet längre, så inte tusan tränar jag i sladderkläder. Tyvärr är uppsättningen jag använder svart för jag skickar in allt i tvättmaskinen direkt efter användning och det kunde jag inte göra om de var i olika färg. Men jag har färgade överdelar också.

  Tights är bra.

  Faktum är att så länge inte något plagg sitter som ett korvskinn så ser man ju mindre ut i plagg som inte fladdrar omkring kroppen

 6. Underbart med körkort! Och så är min bil pluttesöt.. känner mig lite som arton… 😀

 7. Snyggt! Jag håller med. Jag skulle “aldrig” köpa löpartajts och funktionströjor. “Sånt behöver man inte”. Nu använde jag bara det. Mkt skönare och man känner sig proffsig också :))

  Kram, Pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation