La in några personliga mål i Funbeat för att sporra mig själv. Ser ju väldigt bra ut för att bara vara onsdag idag. =) Dance Aerobicen avbokades igår, tog i så det stod härliga till på pumpen på lunchen så jag var färdigtränad för dagen. Promenerade dock runt en hel del på Söder med maken i det fina vädret. Härligt! Shortsen på, vägra att sista sommarmånaden börjar gå mot sitt slut.

Idag tog jag med mig joggingkläderna till jobbet och när arbetspasset var slut så snördes joggingskorna på. Stack iväg strax efter 16:00 och 36minuter och 56 sekunder senare hade jag klarat av mina 5km. Kändes bra att starta upp joggingen igen. Även om det gick långsamt så gick det hela vägen utan att stanna. Det hade jag inte trott innan.

För mig funkar det så bra att jogga direkt efter jobbet, duschar sen på jobbet och efter det beger jag mig hemåt, skönt att vara tränad och klar när man kommer hem. Särskilt en dag som denna när det var något fel (som vanligt) med signalerna kring t-centralen och Arlanda Express meddelade att tåget som jag skulle åka med skulle bli 1 timme sent. Bussen hem. Tur jag hade ljudboken i telefonen. Gick snabbt att komma hem då.

9 Thoughts on “Mål i Funbeat

 1. Ser ju bra ut och grattis till att det gick så bra att jogga, bättre att ta det lite lugnare och orka hela rundan. Nu har du ju en tid att jobba mot att slå 🙂

  • Elin on August 24, 2011 at 20:34 said:

   Eller hur! Precis så tänkte jag när jag lunkade fram i min egna lugna takt. Måste ju hinna njuta av naturen också, även om det titt som tätt kom ett flygplan på inflygning precis ovanför mig. =) Kram

 2. Bra jobbat! Härligt att du är på G igen 🙂 Långsamt? Det låter som mitt tempo 😉

  Kram, Pernilla be

 3. PtTess on August 25, 2011 at 07:53 said:

  Smart! Då slipper du sega ihop under resan hem o sedan behöva slåss med latmasken. Du är på g!!

 4. Therese on August 25, 2011 at 09:00 said:

  Bra jobbat 🙂 Jag har också lagt upp mål på funbeat, det är något som taggar mig! Gillar diagram, tabeller och listor ;-))

 5. Ja, det är till en bostad, det är ju så läskigt, det handlar om så himla mycket pengar, och det är ju det största lånet man någonsin kommer ta (om jag inte får någon konstig 40-års kris och köper en bil för 2 mille) Bostadslån är vuxenpoäng! 🙂
  Ja, visst har det gått fort, vad fasiken hände. Och andra sidan har jag jobbat på Swedavia i 5 år snart. Hur gick det till? KRAM

  • Elin on August 26, 2011 at 06:41 said:

   Många vuxenpoäng är det. Man vänjer sig med att man lånat så mycket pengar. Det blir liksom bara en siffra när man loggar in på internetbanken. Det är inte som om man tänker “det här är mina tillgångar och det här är mina skulder, få se här nu… minus 1,4 miljoner.”

   • Malin on August 26, 2011 at 19:12 said:

    Haha.. Nej det är ju så sant. Lönen ser ju lite futtig ut i jämförelse med det minuset. Å andra sidan känns det nog bättre att betala på ett lån än att betala hyra på lägenhet man aldrig får tillbaka en krona för. Jag längtar tills den dagen man har ett hem man kan kalla sitt alldeles egna, och att få göra precis vad man vill med det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation