Jag ställde mig på vågen i morse och den visade 83,3kilo. Upp sen förra veckan var ju trist då jag verkligen ansträngde mig dagarna tillbaka på jobbet men sen kom helgen och förstörde det hela. Jaja, nu är det hårda bud som gäller och jag är redo.

83,3kg
BMI 26,3
Kvar till mål 5,3kg

Så målet för Rivstarten blir att gå ner 5,3 kilo. I’m on it!

12 Thoughts on “Invägningen på Rivstart 2011 2.0

 1. Heja heja! Det klarar vi 🙂 -6 kg siktar jag på så jag kommer under det magiska 80-sträcket.

  mvh//pernilla be

 2. PtTess on August 23, 2011 at 11:01 said:

  Mmm..nu får du lägga in växel två! Jag hoppas jag kan sporra dig lite..var under 79 imorse;)

 3. Du fixar det!!! Heja!
  Peppkram!

 4. Du fixar det, alla gånger!!!

  Sv. Tack för “motståndstipsen”! Med tre (större) ungar i familjen så drälls det en del egenköpt godis runt huset. Självklart köper de till sig själva och då ställs moderskeppets karaktär på prov. Sen är jag ju litet korkad mellan varven eftersom jag älskar att baka och tycker att familjen ska ha… Ibland håller jag mig inte i skinnet, just nu funkar det rätt bra. 🙂

 5. Trädgårdsarbetet känns i kroppen idag vill jag lova.. Härligt!

 6. 5,3 kg fixar du!

  Svar: Vi har köpt det här proteinet, http://mmsports.se/product.php?productid=17156
  Det med päron split-smak är helt gudomligt!

 7. Sv: Det är härligt när det känns i kroppen att man gjort något 🙂

  Och du kommer garanterat klara av ditt mål under dom här veckorna 🙂 Kämpa på!

 8. wow vad du har varit duktig! herregud vilken hjälte!
  anledningen till att jag skriver är för att vi är några bloggar som vill starta en gemensam vikt nedgång, vi ska jobba som ett lag, uppdatera varnadra och peppa!

  målet är – 5 kg på en månad, start idag. så 24 oktober ska vi alla ha gått ner 5 kg!
  inte omöjligt med tanke på att det är 1.2 kg i veckan men vi ska se hur mycket vi lyckas gå ner tillsammans!

  eftersom du bara har 5.3 kvar till ditt mål så tänkte jag att du var ju lämpad att vara vår starkaste kandidat!

  alla har olika dieter, många har pulver, LCHF, cambridge, äta rätt osv, men alla har samma mål!

  vill du vara med?

  • Elin on August 24, 2011 at 20:00 said:

   Tack för inbjudan men jag har fullt upp med Rivstarten och sen är -1,2kilo i veckan lite magstarkt för mig som känner att jag inte har så många kilon att tappa. Men lycka till och massor av pepp till de som hakar på!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation