Det blev ingen hit för mig. Den stekta gröten, så i morgon är jag tillbaka till min vanliga gröt, med frysta hallon och några russin. =) Men om ni har något superrecept på gröt så dela gärna med er. Jag letar vidare! Fotografen i familjen låg kvar i sängen och snusade när frukosten intogs så ingen bild får ni heller. Försökte med mobilen men då såg det ännu osmakligare ut än vad det var i verkligheten och så illa var det inte.

 

4 Thoughts on “I morgon blir det vanliga gröten…

 1. Jag brukar ibland äta gröt till frukost och då blir det gröt gjort på rågflingor sedan brukar jag röra ner en banan i småbitar och så kanel och russin på toppen. Blir en jättegod kombination tycker jag 🙂

  • Elin on August 24, 2011 at 20:03 said:

   Det ska jag testa, låter inte helt fel. Jag kör mina russin i från början så de blir lite mjuka. Den goda smaken påminner mig om havrevällingen mamma kokade till mig som barn. Mums!

 2. PtTess on August 24, 2011 at 12:50 said:

  När jag var liten fick jag ibland gårdagens gröt stekt. Ofta med lingon o lite fläsk..gillade det:)

  Kör du aldrig mitt grötrecept?

  • Elin on August 24, 2011 at 19:57 said:

   Men du gav ju så många tips att min hjärna blev alldeles full, lägg till syrebristen under passen som orsakade gäspningar så är minnet kaputt. =) Hur lät ditt recept?

   Åt ett annat tips från dig till mellanmål idag innan joggingturen, lättkesella med hallon o funlight wildberries. Mums!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation