För ett tag sen så hade jag en utlottning av ett hårband efter att jag köpt några för många och inte kunde använda dem så som jag hade tänkt. Det var en flygvärdinna som var så himla snygg i håret när vi flög till Teneriffa som tipsade om det. Jag insåg när jag kommit hem och köpt hårbanden att jag har alldeles för lite och för tillfället även för tunt hår för att göra den supersnygga frisyren. Men jag hade missförstått hur man gjorde! Nu har jag hittat en tutorial på frisyren som flygvärdinnan hade! Testade häromdagen och även om jag har lite för tunt hår så blev det ganska snyggt. Håll till godo!

Jag gillar frisyren där man har håret upprullat också, den kommer jag nog ha några gånger i sommar. =) Flygvärdinnan hade massor med hår så hon kunde ha bandet lite mer uppe på huvudet, hos mig hamnar bandet i pannan.

5 Thoughts on “Frisyren och hårbandet

 1. Enkelt men smart! Det där ska jag pröva 🙂

 2. Vart kan man köpa dessa hårband? Vill ha nu 🙂

  • Elin on July 4, 2011 at 22:23 said:

   =)

   Jag köpte mina på H&M, 3 för 29:- eller något sånt. Finns kanske på ICA och Konsum också, där det finns hårborstar och snoddar och sånt.

 3. Tack Elin, ska kolla upp detta! Tyckte det var snyggt på tjejen men undrar hur det kommer se ut på mig. 🙂

 4. Kerstin on July 21, 2011 at 21:35 said:

  Hej Elin!
  Hur går det för dig? Saknar dina inlägg på loggen som jag alltid har följt.
  Hoppas din sommar är underbar.
  Kram/Kerstin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation