Jag har haft lite otur med min arm. Jag har ju gått till naprapaten i ganska många veckor nu och för några veckor sen så kändes den nästan bra. Sen en dag när jag skulle bädda sängen, vi har ett stort dubbeltäcke som är ganska tungt, tog jag tag nertill och lyfte upp båda armarna och skakade till det stora, tunga täcket. Då hamnade jag inte på ruta ett kanske, men ruta två eller tre är det nog. Det gjorde väldigt ont och fortsatte att göra ont i några dagar. Blåmärket på armen är gigantiskt 3 dygn efter att jag var hos naprapaten senast. Så här såg det ut ett dygn efter behandlingen.

Allt det som är rött på bilden är nu blått i stället. Det gör ruskigt ont. David glömmer hela tiden bort det och eftersom vi är ett väldigt kramigt par så gör sig blåmärket påmint mest hela tiden. Det gör ont bara man smeker över det. Ajaj. Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle få såna här problem med armrackarn.

4 Thoughts on “Det gör ont

 1. Ajje! Skapligt blåmärke!
  Kramizar

  • Elin on June 25, 2011 at 21:24 said:

   Ja, det är en rejäl sak. Det är min favoritsida att sova på också så det blir en orolig sömn ett par nätter nu. Kramkram

 2. Stackars dig! Hur går det med vikten och träning i övrigt då? Själv har jag knappt rört på mig på 2 veckor pga löparknä som jag drog på mig relativt snabbt. Det känns mycket bättre nu men är rädd för att sätta igång igen då jag vet att jag inte kan hejda mig och bara springa lite dvs inte 8-9 km det första jag gör. Vikten går de nog sämre med. Tar paus under sommaren och har knappt skrivit upp nåt så det lär bli en överraskning i augusti…hmmm nåja ska nu resa bort i 3 veckor till Miami och hoppas hålla vikten någorlunda, det blir ju iaf en del motion och dans hoppas jag (salsa). Ha en fin sommar !

  • Elin on June 25, 2011 at 21:29 said:

   Vikten ligger ganska still på några hekto över 80. Träningen ligger på hyllan, armen är jag rädd för att träna och konditionen har ju inte funkat heller när jag haft ont i halsen och hostat sen mitten av maj… Så less nu. Så jag känner tyvärr att muskelmassa försvinner och det blir lite mjukare runt magen. Men så snart jag känner mig frisk så är jag redo. Är bara så less på att vakna med halsont nästan varje dag och sen på kvällen så försvinner det så jag tänker att nu kan jag snart träna, sen vaknar jag med halsont igen dagen efter.

   Trist med löparknät. Har haft en sån tur som inte fått några skador när jag tränat löpning, inga problem alls. Trodde faktiskt knäna skulle säga ifrån men icke. Semester är ju semester men man kan ju försöka göra några bättre val om man har en chans. Sen rör man ju massor på sig så det går nog bra. Miami, wow, du lär ju svettas bort en hel del med. =) Ha en superskön sommar du med, kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation