Här hemma har det nu lottats och vinnare av det finfina hårbandet är……

Matilda!!!

Grattis grattis! Du är välkommen att maila din adress till elin.appelgren@gmail.com så kommer hårbandet på posten! Tack till er som ville vara med på utlottningen!

3 Thoughts on “Vinnare av hårband!

  1. Grattis till Matilda!! 🙂 ha en fin måndag!

  2. SV: Det är Asics-skor, av herrmodell. Jag har st 43 så jag behöver det 🙂 När jag köpte löpar-setet så valde jag röd tröja eftersom kanterna på jackan var röda. Sen var det kul att skorna var röda också, men det tänkte jag inte på då. Det är stor skillnad att springa i de kläderna. Jag blir lagom varm. Priset, 500 kr för byxor+tröja+jacka på Stadium, var bra med tanke på att jag nog får byta ner mig en storlek eller två ytterligare. Jag har precis börjat beta av de sista 10 kilona och 5 kg motsvarar ungefär en storlek.

    mvh//pernilla be

    • Elin on April 29, 2011 at 20:40 said:

      De var riktigt snygga! När jag sprang häromdagen så insåg jag att hellånga byxor börjar bli för varmt att springa i under dagen. Hade dem igårkväll och då funkade de dock. Får kika på 3/4 eller något för sommaren. Jag har såna redan men de har ingen bra ficka i bak som mina långa NIKE har, vart ska jag annars lägga nycklarna när jag springer? =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation