Här kommer en liten utlottning för att ni är såna trevliga läsare som kommer tillbaka hit och läser mina inlägg om ditten och datten. När vi flög till härliga Teneriffa i februari så var det en flygvärdinna som hade en sån snygg frisyr och när vi gick av så sa jag det till henne. Hon sa det var superenkelt att fixa, bara ta ett hårband och sen liksom peta in allt hår på ett visst sätt. När jag kom hem så köpte jag såna hårband för att testa men insåg snabbt att mitt ganska tunna  hår inte alls gick att få till i den frisyren. Så där stod jag med tre hårband eftersom de såldes i trepack. Sen tyckte jag inte ens att jag kunde ha det som ett vanligt band eftersom det liksom gled av huvudet. Men häromdagen så testade jag det igen och det gick riktigt bra, slapp små hårtussar i ansiktet när jag sprang. Ett hårband har jag gett till Malin på jobbet och hon verkar gilla det. =) Ett behåller jag själv och så här tjusig är jag i det, detta är innan backträningen i tisdags. Puh.

Men då återstår det ju ett hårband som är till övers liksom. Ett gräddvitt som härmed lottas ut till någon trevlig person som lämnar en kommentar till detta inlägg. Ni har till söndagkväll klockan 21:00 på er att lämna en kommentar. Sen lottas det bland kommentarerna och sen kommer det på posten. Hur låter det?

12 Thoughts on “Utlottning av hårband

 1. Ett sånt vill jag absolut ha!

 2. jessica on April 20, 2011 at 22:12 said:

  du anar inte hur mycket jag skulle behöva ett hårband när jag är ute och springer! haha. Glad påsk 🙂

 3. Åh, vad kul! Det är klart att jag är med 🙂

 4. Jag blir nyfiken på den där frisyren som man skulle stoppa in 🙂
  Jag har dock ungefär såna där hårband och jag tycker inte riktigt de fungerar på min skall, de ploppar liksom av ifall jag inte har dem över öronen 🙂 Nu när jag har kort frisyr så hade det varit exellent om det fungerat, man får så mycket hår i ögonen båda på jogg och klättring och simning! Men jag letar efter alternativ och säger istället hejja till alla andra som vill ha bandet! Snällt av dig att lotta ut det. Glad påsk!

  • Elin on April 21, 2011 at 19:16 said:

   Hon hade ju så mycket mer hår än jag har så för henne var det nog enklare. Lite svårt att förklara men tänk att du har bandet på dig så där som jag har men mer såsom Björn Borg hade det. =) Som om du skulle sätta på dig bandet som ett pannband eller mössa. Så håret i bak ligger tryckt mot nacken. Sen tar du lite hår i taget och liksom pillar in innanför bandet, svänger runt och trycker ner innanför bandet uppifrån. Sa jag att det var svårt att förklara?! =) Fattar ju knappt vad jag själv skriver. Googlade lite och typ så här.

   =)

   Jag har ju en sån där snygg tajt mössa när jag springer och det blåser. Den är perfekt. Inte irriterande hårstrån då inte och sen tofsen skönt ut genom ett hår i mössan. =) En sån här.

   • Å vad fin frisyr! Jag älskar såna där lite ljuva frisyrer. Svårt att beskriva hur man gör, men jag tror jag fattar! Får dock vänta tills jag har lite längre hår igen , nu är det superkort i nacken och räcker inte till en tofs ens…

    Jag kan en frisyr som på något sätt liknar den där som också är superenkel att göra. Man behöver en hårsnodd och ett litet spänne eller hårklämma som är lite snyggt.
    Man gör en hästsvans fast man kan också göra så att det blir som en ögla av hår i slutet (frivilligt). Sen så drar man liksom ner hästsvansen i nacken (fast håret är kvar i snodden). så delar man håret som är överst och stoppar in svansen/öglan där i. Man får pula ner den lite sådär och den ska då hamna så att den inte syns nerifrån helelr utan där blir det som lite volym istället. okej. nu har man det ganska snyggt längst ner men ovanpå ser det inte toppen ut. Då tar man och försöker föra ihop det håret igen. man delade det först, och nu försöker man får det att inte vara delat längre. Det blir dock omöjligt eftersom svansen går in där i, men det är då man tar fram sitt lilla spänne och sätter ovanpå. Undra om du förstår någonting av min beskrivning 🙂 Supersvårt!
    Tyvärr har jag ingen bild just nu, hittade ingen på google. Men det blir fint, jag lovar!

    • Elin on April 29, 2011 at 20:37 said:

     Påminner lite av den där frisyren som var poppis för många år sen då man kunde köpa en liten grej på typ TV-shop som var som en gigantisk nål i plast. Fast här drar man inte igenom håret utan liksom låter det bli en bullig valk i brist på bättre ord. =) Tyvärr är mitt hår, själva tofsen alltså, fortfarande så tunn efter att jag tappade så mycket hår i höstas. Så det blir inte mycket till bulle. =) Men det låter snyggt om jag nu fattat din beskrivning rätt. =) Inte lätt att förklara frisyrer!

     • Din beskrivning låter helt rätt! 🙂
      Det stämmer att jag hittade på den på grund av den där tv-shop frisyren (som man förövrigt kan göra precis lika bra utan det där verktyget)
      Trisst med tunna tofsar, kanske dags att klippa av lite mer och börja om 😉
      Jag gillar att klippa av mitt ibland. Nu har jag en bob-frisyr, jag gillart!

 5. Hmm.. Jag antar att jag inte får vara med i utlottningen.. 😛 För jag har ju redan världens finaste hårband!! 😀 Den där färgen passar dig jätte bra!

  KRAM

 6. Åh skulle verkligen behöva ett hårband! Har börjat ta i så fruktansvärt mycket på träningen så hårklämmorna bara flyger runt omkring mig. Ett hårband skulle säkert sitta kvar. =)

 7. Pingback: Elins vikt » Frisyren och hårbandet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation