Glad Påsk önskar jag er alla.Hoppas ni är med nära och kära och att solen lyser på er.

David var och åt lunch med sin mamma häromdagen vid Ulriksdals trädgårdscafé, där de på vardagarna har en fantastiskt vegetarisk  buffé som jag varmt rekommenderar. När jag kom hem från jobbet samma dag så stod denna fina blomma på balkongbordet och den gör mig glad varje gång jag tittar ut genom vardagsrumsfönstret.

4 Thoughts on “Trevlig helg!

  1. AnnaPanna on April 23, 2011 at 11:39 said:

    En svettig varm solig nysprungen påsk kram till dig!

  2. Jag har hört så mycket gott om Ulriksdal men ännu inte varit där. I sommar kanske. Glad påsk Elin.

    • Elin on April 24, 2011 at 19:50 said:

      Åh, absolut att du ska åka dit. Fint att gå runt i handelsträdgården och senare på sommaren har de självplock av blommor och majs och annat från trädgården. Så mysigt!

  3. Kram och Glad Påsk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation