Ni kanske har missat dessa små program om löpning? Jag gillar dem, lite lagom och de snackar så man förstår. Där finns tips om kläder, annan utrustning, olika löptekniker och träningar. Såg de tre senaste programmen igår (det har gått fyra program av tio) och nu är jag sugen på att leta reda på en bana att springa på för att testa såna supertusingar. Ska även testa inbakad fläta på sniskan till löpningen någon gång. =)

Spring!

5 Thoughts on “Spring!

  1. Gillar dom också! Tänkte se ett lite senare idag 🙂

  2. Jag ligger lite efter då ser jag. Har sett ett avsnitt. Tyckte det var bra. Lite enklare än Sverige springer men lite åt det hållet. Men… så kan jag inte springa som det är nu heller. Har sjujäkölusiskt ont i knäna. Efter egenställd diagnos, i väntan på sjukgymnast 23 maj, så har jag ett hopparknä (överbelastat pga min tidigare övervikt) och ett löparknä. *SUCK*

    • Elin on April 22, 2011 at 15:49 said:

      Sverige springer? Det har jag missat. Googlade och såg man behövde ha Premium på TV4play för att få se det nu. Jaja.

      Nej, vad trist med knäna! Åh, vad jag lider med dig. Hoppas sjukgymnasten kan ge dig hjälp att få bort det. Jag har äntligen kommit till en naprapat med axeln men ångrar förstås nu att jag inte gick på en gång… men det är ju lätt att vara efterklok.

      Kram till dig och glad påsk!

  3. Therese on April 25, 2011 at 08:40 said:

    Tack för tipset 🙂 Hade missat dessa program helt!

  4. Upptäckte detta program bara för någon dag sedan! Superbra tycker jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation