Kära nån… Det är jag och denna på köksbordet tills klockan 23 ikväll. Hur ska jag lyckas att inte äta lösviktsgodis till middag? Tur jag har en god sallad i kylskåpet. Ni ska inte tro att det inte slunkit ner en eller två eller kanske 20… men nu är det godisstopp tills middagen är uppäten. Gäller bara att inte vara i samma rum som den gigantiska skålen. 3,5kilo godis. Puh.

6 Thoughts on “En utmaning utan dess like

 1. En lycklig omständighet är att det är typiskt tjejgodis i skålen. Dvs en äcklig blandning av söt och surt, och blanka illaluktande skumgummiägg och dylikt. Var är de inplastade chokladkolorna som inte 40 snoriga skolbarn och åldringar inte redan petat på med sina otvättade fingrar? Vi har ju sagt att lösviktsgodis är all världens ont. Gå och köp en vakuumförpackad godispåse istället så slipper du dessutom bli sjuk till helgen :-).

  Puss på dig.

  • Elin on April 21, 2011 at 19:26 said:

   Vad är det här?! Maken kommenterar. =)

   “En lycklig omständighet är att det är typiskt tjejgodis i skålen.” Du vet om att jag är en tjej va?! Nu verkar det dock som om jag nått någon slags gräns och inte får i mig mer godis. Får se hur kvällen slutar. Ska tänka på äckliga barn- och vuxenhänder som slemmat på alla godisarna.

   Puss på dig.

 2. Ååååh så gott!! Påskägg i foliepapper slår sällan fel!
  Det är ju helt OMÖJLIGT att tänka på något annat än godis efter att man tagit den första biten.. Jag har haft en superduperpåse som jag bjudit mina vänner på senaste dygnet och det är med nöd och näppe som jag lyckats hålla mig undan. Men påsken är ju inte över än.. risken (eller ska man kalla det för chansen?) att det kommer fler godistillfällen är ju ganska överhängande:)

  (jag tycker du ska njuta ordentligt, det är ju faktiskt bara påsk en gång om året).

 3. En bra blandning av sura och choklad är min melodi. Är det också tjejgodis?
  ps. man ska inte ha så mycket godis hemma, så är det bara! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation