Vårt lokala ICA har börjat med en salladsbar. Perfekt för en sån som mig som är lite dålig på att göra matlådor. Det finns en massa att välja mellan och det kostar 9:90:-/hg. Mina lådor har hamnat på 60-65:-. I min låda har det idag hamnat följande: lite pasta, 2 ananasringar, körsbärstomater, avokado, kidneybönor, syltlök, majs, ett ägg, ostkuber, fetaost, riven morot och massor med alfaalfagroddar. Riktigt längtar tills middagstid. Fast egentligen är det mitt andra mål mat idag vilket borde göra det till lunch. Inte det lättaste att få ordning på måltiderna när jag jobbar kväll. Äter frukost när jag går upp men sen sticker jag ju oftast direkt till jobbet så nästa mål mat blir vid 17-tiden och sen när jag börjar bli hungrig vid 21-22 så vill jag inte äta något allt för stort så då blir det oftast en naturdietbar innan jag sticker från jobbet. Säkert inte det bästa men det funkar för mig.

20110411-123554.jpg

6 Thoughts on “Dagens middag eller lunch kanske det är?

  1. En sådan salladsbuffé finns på Hemköp bredvid mitt jobb också. Perfekt när man inte fått med sig lunch. Fast jag hoppar pastan 🙂

    mvh//pernilla be

  2. Sv: Thanks! 😀 Klart jag ska klara hela rundan joggandes, det är ju faktiskt mitt mål, och du ska coacha mig dit! 😀 KRAM

  3. Ja visst är de toppen, det har ica vid mig också börjat med!! Bättre än plockgodis är det också men lika kul ; P

    • Elin on April 20, 2011 at 16:50 said:

      Jag har tyvärr en tendens att ta alldels för mycket märker jag. Börjar nu få in snitsen och ligger på cirka 500gram i lådan. Det kan lätt bli lite för mycket men det är ju så gott så jag slutar ju inte äta även om jag är mätt. Övning ger färdighet!

  4. Vi har oxå en sådan salladsbar på Maxi, så himla smidigt och det blir minst en sådan mix/vecka för min del.

    • Elin on April 20, 2011 at 16:50 said:

      Jag gillar den skarpt och hoppas den stannar kvar i affären, verkar väldigt poppis i alla fall, alltid folk där och tar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation