80,4kg (+0,4)
BMI 25,4
Kvar till mål 2,4

Åt fel håll igen. Det är klart jag tycker det är trist att stå här och stampa kring 80 där jag varit nu sen i december. När det är som värst i mitt huvud så försöker jag se hur allt var när jag började. Ska försöka se denna kurva framför mig.

52 veckor har nu gått sen jag startade den 5 april 2010. Känns otroligt att det redan gått ett helt år. Bara för att kurvan är lite mer flack nu betyder ju inte att det var en ganska stor prestation där i början. Livsandarna har inte riktigt kommit tillbaka till mig ännu. Jäkla vinter. Nu är vi i alla fall ett ordentligt steg närmre, HURRA för sommartid! I like it!

10 Thoughts on “Vägning vecka 13

  1. Den kurvan är inte illa. 25 kilo är ju sjukt bra på ett år. Hoppas jag nått ner mina kilon om ett år. Må så gott/ A

  2. Sv: Det var sjukt gott verkligen! Inte alls samma sak som att göra de hemma, så om det känns lite bättre kan jag tala om att du måste köpa en vedspis för att få samma fantastiska resultat. Men ja tack, jag kan ta hans ämnesomsättning, det är FAN orättvist!
    Och du är grym Elin, vad gör ett halvkilo hit och dit egentligen, när du kommit så långt. Huvudsaken är att du mår bra! Du tar igen det, det är jag säker på! 🙂
    Pusspuss

  3. Therese on March 29, 2011 at 12:50 said:

    Du har ju redan gjort ett jättejobb! Försök att låta de få resterande kilona få ta lite tid, inte lätt jag vet 😉 Lycka till!

  4. Du har ju kommit jätte långt, och det brukar ju vara så att man kommer till en fas där man blir stillastående ett tag, för att sedan fortsätta färden nedåt! Det släpper nog snart, nu när våren kommer! Lycka till

  5. Superbra prestation! Håll Dig på 80 ett tag och hugg i när du känner dig redo.

    Pepp fr mig!

  6. Var snäll mot dig själv, det tar tid mot slutet. Du har gjort ungefär samma resa jag ska göra. Jag började på 106,6 och ska ner till 76 kg och det återstår 12 kg. Jag är nöjd om jag kommer i st 40 i byxor, men större än så ska jag aldrig bli igen.

    mvh//pernilla be

  7. Jag har också stått still ett tag nu och måste över platån. Det är svårt! Jag kämpar!

  8. Jag är ingen expert, men, tror att det är vanligt att man stannar upp för en stund i att minska i vikt.

    25 kg på ett år, det är inte bara BRA det är SKITBRA!. Glöm inte det.

    Kram

  9. Jag längtar oerhört mycket till våren och sommaren.

    Jag tycker du är grym, att hålla vikten är inte heller så enkelt men jag förstår hur du känner.

    Ha det så bra och trevlig helg!

  10. Usch jobbigt att stå och stampa. Jag gör också det nu, men jag försöker tänka att jag tränar så mycket mer och det är positivt iallafall. Men liksom, man vill ju bara få bort det där lilla sista och sen så och stampa (då är det önskat:) )

    tack för svaret om runkeeper och musik, jag har sett det, men jag har inte sprungit ute än efter det. Det har blivit lite löpbandsjogg, rätt tråkigt faktiskt, men praktiskt? Nästa gång vill jag definitivt springa ute dock! Nästa gång jag ska ut så ska jag kolla upp vad du skrev och återkommer om hur det gick då.
    Ha en fin helg sålänge och lycka till med rasandet, övertygad om att du kan och att det går, men viktigast att inte tappa det du har! (lustigt att använda “tappa” i det sammanhanget 🙂 )
    Kram
    /Annan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation