Jag lever.

Jag vet inte riktigt vart den senaste tiden tagit vägen. Jag har jobbat och tränat och sovit. En natt sov jag i 13 timmar. Somnade 21 och vaknade 10. Uppenbarligen var jag lite trött. Men nu ligger tre lediga dagar framför mig och det ska bli så härligt. Både kompismys och familjemys är inplanerat och det ska blandas ihop med lite kvalitetstid med maken. Låter som en kanonhelg.

För ett tag sen så köpte jag mig ett microegg, en liten plastsak som gör att du kan micra ägg. På 30-50 sekunder så har du ett nyttigt mellanmål redo att ätas. Perfekt! Bra att fylla ut frukosten med eller att äta som mellanmål, innan träning eller bara för att du är sugen på ägg. Tipset om microegget fick jag från bloggen Ett dussin pannor, en rolig blogg som uppdateras ofta (till skillnad från min blogg den senaste tiden…) Och nu såg jag också att man kan tävla hos henne och vinsten är just ett microegg. =) Maken tycker det känns lite läskigt att äta ett micrat egg men jag mumsar i mig glatt. Gott att smaksätta med lite riven ost i innan du kör den i micron.

Jag har köpt min på Teknikmagasinet och jag har sett att man kan köpa den på Designtorget med. Spring och köp! Rekommenderas varmt.

 

9 Thoughts on “Ett micrat ägg

  1. Åh, tack för tipset! Mamma har såna där, som vi haft ända sen jag var liten och nu när man inte bor hemma längre så är det faktiskt en av sakerna man saknar även om man inte tänker på det. Härlig färg också!

    • Elin on March 11, 2011 at 17:34 said:

      Oh, trodde de var något nypåhittat. Men vi var sena med att skaffa micro när det kom så vi hängde nog inte med i vändorna där. Den är himla praktisk på morgonen eller på jobbet som mellanmål.

  2. Vilken bra idé! Idag kunde jag inte ta med mig kokta ägg till mellanmål eftersom jag glömde koka ägg igår och hann inte i morse. Med en sådan hade jag kunnat ta med mig råa ägg till jobbet.

    mvh//pernilla be

    • Elin on March 11, 2011 at 17:35 said:

      Jag har rullat in ett ägg i lite papper och lagt i plastmojängen och tagit med till jobbet. =) Funkar kanon!

  3. Coolt! Vi har inte ens nån micro, men hade jag skulle jag skaffa en sån! 🙂

  4. Jag älskar min lilla micro-kompis! Bästa presenten! Thanks Elin! 🙂

    Och ja, det var grymt gott med smörgåstårta, mamsen hade gjort en för typ 49 personer så det var bara att äta hur mycket som helst! 🙂 Och det var klart värt varenda kalori! Nu får jag dock tänka efter lite vad jag stoppar i mig. Det är verkligen lätt att unna sig lite för mycket, man har hela tiden en anledning att belöna sig själv med något gott (och onyttigt) Men vad säger det om oss, jo, att vi hela tiden åstadkommer något bra. 😀 Cause we’re awesome!
    Have a nice weekend!

    Pusspuss

    • Elin on March 12, 2011 at 11:37 said:

      Jag har också fallit tillbaka till att jag är värd allting, hela tiden…,. not good. Men nu är det bättring på G. =)

      • Sv: Jag går efter ett mönster i boken jag köpte av Frida från jultidningarna, kopierar det åt dig! 🙂
        Ja, jag har bättrat mig betydligt nu, men helgmyset har jag svårt att komma ifrån. 🙂 Jaja.. Så länge det inte spårar ur totalt och jag går tillbaka till hur jag var för ett och ett halvt år sedan.. Dit är det långt. 🙂

  5. Åh vilken cool! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation