79,1kg (-0,1)
BMI 25,0
Kvar till mål 1,1

Ett litet minus blev det i alla fall, känns bra. Det är faktiskt helt okej att det går lite långsammare nu, jag nöter in min nya livsstil.

Rivstarten som startade måndagen efter nyår är nu slut. Planen var att gå ner till 78 tills idag men det blev inte riktigt så. Jag startade 4 januari på 81,2kg, sen har det varit lite upp och lite mer ner. Veckornas resultat ser ut så här: -1,2, -0,1, +0,5, -0,8, -0,1, +0,1, -0,4 och sist nu -0,1. En bra början på mitt 2011, som hela vägen kommer gå i hälsans och träningens tecken. Jag ser fram emot det. Jag ser fram emot att kika på nya sommarklänningar, linnen och andra sommarkläder.

8 Thoughts on “Vägning vecka 9 – slutet på Rivstarten 2011

 1. Ja, det är nog sunt att det går sakta på slutet. Bara det inte visar plus så är det ju helt okej.

  mvh//pernilla be

 2. Bra jobbat! Skönt att du fortsättningsvis lyckas och att det finns ett liv efter VV! Själv kämpar jag på, hade gått upp 4 hg igen men är farligt nära 80 kg. Men får bida min tid, efter operation och mens så hoppas jag det så småningom ger resultat. Träningsbrallorna rinner iaf av nuför tiden ;=) Det är kul med nya klänningar, har redan investerat i 2 st och en fin topp.

  • Elin on March 1, 2011 at 23:20 said:

   Operation? Har jag missat något? Hoppas allt är bra med dig.

   Härligt att träningsbyxorna trillar av. Då gör du nånting rätt i alla fall, även om vågen visar annat. =) Stod och höll i en klänning idag men jag var inte helt med mentalt så jag fick den inte med till provrummet. Ska ta med maken någon dag så han får peppa. =)

 3. Sv: Ja det är klart du ska åka Tejvasan! Nästa år kanske? Du är ju redan i riktigt fin form!! Ses vi kanske i spåren nästa år, jag hoppas att åker igen då iaf!! Jag vill ju förbättra min tid 😉

 4. Härlig kamp, titta gärna in till mig och se min viktjakt. Nu har jag kommit igång bra med träning också. Allt känns toppen. Hoppas det håller i sig. Jag vet ju hur snabbt det kan vända.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation