Inför gårdagens joggingtur så kände jag att jag ville höra något annat i lurarna än det jag sprungit till de senaste månaderna. Så jag begav mig ut på jakt. Har den senaste tiden jagat lite nya låtar, sökt på internet och sparat listor som folk tipsat om i deras bloggar. Några av de nya favoriterna är följande

Lite Youtubelänkar så ni kan höra efter om ni gillar dem. =) Tack Malin för de sista två på listan, den sista är en stor favorit.

I somras när jag hade uppgraderat Runkeeper appen till telefonen och höll på att fixa till några olika program med intervaller och annat. Längtar efter barmark även om det gick superbra att jogga med broddarna på skorna igår. Jag tog verkligen i för att se om jag skulle halka till någon gång men inte en endaste gång kände jag att jag var på glid. Ett bra köp, 299:- på Stadium.

7 Thoughts on “Playlist för jogging

 1. Själv är jag galen i vita blommor, så sambon får gärna överraska med vilka blommor som helst bara de är vita : ) Vita tulpaner är såååååå fint!!

 2. Jaa apropå monday morgning måste fixa så ni kan få satsyp filmen snart ju ;D pusss

  • Jaaaa Emma, det måste du! 😀
   Jag har inte berättat för Elin än att det var den låten som var i slutet på filmen, för jag blir lite tårig i ögat när jag hör den. Men jag tror att hon vet snart.. 😛

   Pusspuss

 3. God morgon.. Här kommer en lite lista på några av mina favvo låtar just nu när jag är ute och springer.. eller hmmm ja är på bandet och springer.
  Run away baby- Bruno Mars
  The lazy song- Bruno Mars
  Coming home- P-Diddy
  I can transform ya- Chris Brown
  I’d rather be with you- Joshua Radin
  Kom- Timotej
  Candyman- Christina Agiulera
  The boy does nothing- Aliesha Dixon
  Happyland- Amanda Jensen
  Vanligt hyfs, sunt förnuft- Svenska Akademin
  Killing in the name of- Rade against the machine
  Highwayman- Hoffmaestro
  to hype for the radio- Hoffmaestro
  One- Swedish house mafia
  M.b- Orup
  Stop- Sibel

  Det var nästan hela spelistan.
  Vill du så skriver jag gärna och berättar vad jag springer till vad, typ intervaller, backar, snabb löpning, uppvärmning mm.

  Ha en bra dag, kram L

  • OHHH! Om jag vill?!?! Om du orkar så vill jag jättegärna ha en liten tutorial om hur man över huvud taget orkar springa så länge som du springer, sjukt imponerad!!

 4. Rickard on March 12, 2011 at 12:24 said:

  Allt med P!nk funkar utmärkt till löpning. I det fallet är hon min stora energikälla, grym!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation