Jag sov ganska dåligt inatt. Värken i rygg och axlar gjorde att jag vaknade varje gång jag ändrade ställning i sängen. Så egentligen kände jag inte alls för träning. Men nu är det så att jag hoppade på en sån där träningssak igen på SATS,  träna 2 gånger i veckan i 12 veckor så får du en present. Jag vill ha en sån där SATS-väska. I höstas var sannolikheten liten att det skulle vara en sån man fick eftersom kompisen sa att det hade varit presenten i utmaningen innan. Tänk vad sur jag skulle bli om jag inte klarade denna utmaning och sen ser att det är en väska de får… Så eftersom jag missade hela veckan då vi var utomlands så behöver jag träna 2 gånger i veckan alla veckor som är kvar (man har två pass som man kan missa). Men det betyder att det blir gym både lördag och söndag denna helgen…

Överkroppen ville jag ju inte utsätta för mer än den redan fått igår med all skottning och puttning så det fick bli ben. Så här såg passet ut.

  • 10 minuter sittcykel
  • vadpress 12×3
  • benspark 12×3, 43 kg i superset med
  • utfallsgång 20 stegx3
  • benpress 12×3
  • knäböj med boll bakom rygg mot vägg, 12×3, i superset med
  • vader på boll  12×3
  • sidoböjning i romersk stol 10x2x3, 10 åt vardera hållet 3 set
  • indrag på boll 12×3
  • planka med armar på boll, då jag bokstaverar mitt namn med bollen namnx2x3, namnet 2 gånger 3 set
  • 5 minuter sittcykel
  • stretch

Mycket nöjd med mig själv. Tog 1 timme och 20 minuter tror jag. I morgon blir det ett snabbbesök  på crosstrainern tror jag, då sannolikheten för att jag ska få plats på favoritbodycombat är NOLL, 32 i kö före mig och det finns bara 32 platser på passet. Sannolikheten att alla 32 avbokar innan 17:00 i morgon??? Mycket liten tyvärr.

8 Thoughts on “Lite benträning

  1. Det skulle vara jobbigt för mig att bokstavera mitt namn (9 bokstäver) på bollen ;=). Du är duktig som orkar kämpa med gymet. Jag måste själv ta tag i det. Visst är det irriterande att stå i kö för sina favvopass. World Class tog bort det där ganska omgående då folk började boka upp sig flera veckor i taget och sen inte ens dök upp på passen.

    • Jag kör både för- och efternamn på bollen. =)

      Jag gillar faktiskt bokningen annars, folk sköter det ganska bra, finns en regel att om du bokar och sen inte kommer 3 gånger under en viss period så spärras du från bokningsfunktionen i 3 veckor. Det gör att folk avbokar när de inte kan. Höll faktiskt på att få en plats trots den långa kön. Var på 5e plats när jag var tvungen att ta bort mig från listan för att jag inte skulle hinna.

  2. Kristina Z on February 14, 2011 at 10:38 said:

    Grattis på Hjärtats Dag bästis!! Love You!

  3. Bra jobbat! Tänk att en SATS-väska kan vara så motiverande 🙂 Går den inte att köpa 😉

    mvh//pernilla be

    • Nej den går ju inte att köpa. Kanske är bra det, då hade jag ju bara köpt den. Nu får jag jobba lite för den. =) men det är lite irriterande att en kollega började på ett annat SATS och hon fick massor med grejer när hon blev medlem. Vattenflaska, väska, handduk r dem grejerna jag kom ihåg att hon fick. Själv fick jag inget. =( det som irriterar mest är nog att jag tränar massor varje vecka och hade verkligen behövt den där väskan och hon har knappt varit där alls…. Men det är ju hennes förlust egentligen. =)

  4. Hej!

    Pepp. pepp, pepp!! Förstår att det känns segt nu! Det gör det nog för de allra flesta. Evighetsvinter..
    Ett tips: Lägg tyngsta övningarna först dvs som ex.

    benpress 12×3
    knäböj med boll bakom rygg mot vägg, 12×3, i superset med
    vader på boll 12×3
    utfallsgång 20 stegx3
    vadpress 12×3

    benspark 12×3, 43 kg i superset med
    sidoböjning i romersk stol 10x2x3, 10 åt vardera hållet 3 set
    indrag på boll 12×3
    planka med armar på boll, då jag bokstaverar mitt namn med bollen namnx2x3, namnet 2 gånger 3 set
    5 minuter sittcykel
    stretch

    Så får du ut mer av passet!:)

    • Tack för tipset!!! Det har noterats i lilla träningsboken. =) Sånt där är klurigt att veta. Vilket spring det kommer bli på mig med benspark i superset med magövningen. =)

      Tack för peppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation