Det är alltid lite lustigt när man jobbar helg. Alla andra är glada över att vara lediga och de sover ut och gör saker de längtat efter hela veckan. Själv kvider jag lite när klockan ringer klockan 04:15 och lite extra för att jag vet att maken kommer ligga där och gosa i flera timmar utan mig… Nu har jag jobbat 6-16 fredag, lördag och söndag. I fredags var jag förbi gymmet efter jobbet men med alldeles för lite sömn i kroppen så blev det bara 20 minuter på sittcykeln. Idag var det i stället BodyCombat inbokat. Ett skönt pass där jag tyvärr fick hålla igen lite i slagen, jag är lite rädd om mina händer nu för tiden. Ena nyckelbenet gjorde lite väl ont med… Jag brukar vanligtvis slåss för kung och fosterland. =) Men svettig blev jag och nu är jag så där härligt trött som man är efter en helgs arbete som avslutades på gymmet.

I morgon är det nytt igen. SatsEnergy.

Ska bli spännande! Men först måste jag tvätta lite träningskläder. Behöver fylla på lite i den lådan med. Blir nog en trip ner till gallerian. =) Eller till stan kanske. Passa på när alla andra är på jobbet liksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation